BYTT:

Datum: 2012-01-27 | Tid: 07:38:16
http://www.ponnybruden.se
http://www.ponnybruden.se
http://www.ponnybruden.se
http://www.ponnybruden.se
http://www.ponnybruden.se
http://www.ponnybruden.se

KOLLA -->
http://www.ponnybruden.se

Scones!

Datum: 2012-01-26 | Tid: 15:24:29
Hej på er!
Nu snöar det ute och jag håller på att baka scones till mellanmål för att jag blev så sjukt sugen på det när jag kom hem och så var det så länge sen jag åt det så jag tänkte att jag kunde göra det nu :) Elton ville också ha så det var ju bra för jag tror inte att jag orkar äta upp en hel tårta :D
Snart är det klart ... Det är bara att vänta :)


Eftermiddag (:

Datum: 2012-01-26 | Tid: 12:31:14
Hej på er och god eftermiddag :)

Nu sitter vi på zon 2 och jobbar svenska. Senare idag (klockan kvart i ett) ska vi ha årets första Spanska-pass! Vi gillar för övrigt inte att ha pass, alltså gillar vi typ bara att jobba ute på Work Shop. 

Idag ska Ella på fest och träffa sina småkusiner där. Och Emilia ska hem till sin mormor för att äta mat där ;) Det var väl allt vi hade att säga nu.
Om ni inte visste så kan ni ju såklart lägga till oss på facebook: Ella & Emilia :) Ni kan även gilla Laqeu!


En bild på oss :D


På rast (:

Datum: 2012-01-26 | Tid: 09:59:45
Hejsan Svejsan :)

Nu sitter jag i Cafét (ensam) och bara chillar. Nu på förmiddagen har jag jobbat med engelska. Det har gått bra. Jag mår inte så bra för övrigt (jag har ju varit sjuk men trodde att jag mådde bättre) som inte är så bra. För jag och hela familjen ska på en fest ikväll till mammas och pappas kompisars mamma och pappa som pappan fyller 75 år :D Det kommer bli kul tror jag, ifall jag inte mår så här i alla fall! 

Idag efter skolan ska jag direkt hem för att göra mig i ordning och så ska jag såklart hinna blogga också. Jag tänkte att jag kanske kunde hinna göra ett videoinlägg sen senare i eftermiddag om Laqeu :P Det är så många som har frågat lite om Laqeu som jag tror att det skulle vara kul ifall ni/du skulle få svar på de frågorna som ni/du har ställt genom kommentarer och mejl :)

Bild på mig som jag tog nu när jag sitter i skolan :) (kanske inte världens bästa ljus + skärpa men jaja)


I skolan.

Datum: 2012-01-26 | Tid: 09:17:38
Hej på er! ♥

Nu så tänkte jag skriva ett litet inlägg på bloggen efter en rätt så lång paus. Jag har inte hunnit blogga p.g.a jag har fyllt år, har haft lite skolarbete som måste bli klart och sedan har jag blivit helt beroende av One Tree Hill som jag har fått i födelsedagspresent. 

Nu ska jag strax jobba med lite engelska eftersom jag ska göra ett litet prov på måndag. :)


Good morning to you♥

Datum: 2012-01-26 | Tid: 07:38:38
Hej på er och morning
Nu sitter jag vid datan som vanligt och såklart (som alltid) gör jag ett snabbt inlägg nu på morgonen innan jag måste kila ner till bussen. Idag måste jag "kila" ner till bussen med min lilla klant till lillebrorsa  Hahaahaha... Få se hur han klarar att åka bussen själv för jag tänker inte åke medhonom (vi sitter på samma buss men jaja).

Idag ska jag och Emilia vara i skolan ensama för det var så sjukt länge sen som vi var tillsammans i skolan ensama, nu när jag har varit sjuk och även i måndags och andra gånger :) Det kommer i alla fall bli skojigt!

En bild på mig sedan julafton (man kan inte tro det)!


Länkbyte!

Datum: 2012-01-25 | Tid: 20:33:47
Denna gång är det ett länkbyte med två stycken tjejor som heter Sandra och Evelina. De skriver om sitt hästliv tillsammans med sina ponnysar :) 

Klicka HÄR för att komma till deras fina blogg!




Mysig kväll♥

Datum: 2012-01-25 | Tid: 18:58:40
Hej på er!
Förut gick jag, mamma, Elton och Zigge en promenad till ICA Smedby för att köpa ingredienser till Chili Corn Carne som jag skulle göra ikväll :) Det var faktiskt mysigt att bara vi fyra umgicks och det tyckte nog Zigge också! Min middag blev i alla fall lyckad och hela familjen (utan Zigge såklart) tyckte det var jättegottis. Det vart alltså väldigt lyckat. Till dessert fick vi glass med strösell och chokladsås och det var såklart också gått :P

För ungefär 2 sek sedan pratade jag med Emilia och hon sa att hon skulle också sätta fart med bloggen nu! Jag blev såklart jätteglad för att det har kännts lite tomt utan henne här på bloggen men som sagt har hon ju haft så mycket att göra eftersom att hon har fyllt år och så. Men nu ni, nu kommer det att bli en stor BOMB här på bloggen kan man säga :D Välkommen tillbaka Emilia!


Nu kommer lite bilder som jag och Zigge var ute och fotade förut idag:









Söta va? :D
Vad tycker ni?! Kommentera och tyck till (:


Tävlingen - Avslutad (:

Datum: 2012-01-25 | Tid: 15:11:18
Nu kommer ögonblicket som ni alla har väntat på (: Tävlingen är avslutad och vinnaren är ... CASSANDRA! Stort grattis till dig! Jag skulle bara vilja be dig (cassandra) att kommentera detta inlägg eller mejla mig på [email protected] och berätta din adress så kommer jag att skicka smycket till dig (:



Ännu en gång! STORT GRATTIS :D


Frisk igen (:

Datum: 2012-01-25 | Tid: 14:45:15
Hej på er!
Nu när jag äntligen mår bra igen ringer Emilia och säger att hon inte kan åka med till landet i helgen. Tråkigt ... Som tur har jag ju många andra vänner så jag har ringt Saga. Eftersom att hon är sjuk så är det inte 100% att hon följer med så jag kanske bara åker med pappsen då ;)

Idag har jag iallafall inte gjort så mycket mer än att varit ute med Zigge och busat. Jag tog även lite fina bilder ute i snön nu när det har kommit lite :D Såklart vill jag ju att det ska komma mera snö men på ett sätt så känns det lite sent med snö nu, det skulle i så fall ha kommit typ i slutet av November eller i början av December :)

Detta bild är tagen av Emilia med sin systemkamera Canon EOS 550D :)


Sjuk!

Datum: 2012-01-25 | Tid: 09:02:51

Vad använder jag?

Datum: 2012-01-25 | Tid: 08:38:30
Hej!
Jag har haft lite frågor om vad jag använder när jag tävlar i dressyr. (Dock kunde inte allt komma med på bilderna då jag inte hade foton på allt det andra):

  • Jag använder dessa fina vita ridbyxor.
  • Fin kavaj! Köpte den på Hageby RK (stallshoppen) för bara 100 :-
  • Ny skjorta, köpte den också i stallshoppen. Den här kostade bara 50 :-
  • Jag har också ett par fina vantar.
  • Jag har också ett par fina svarta ridskor.
  • Jag har också ett par fina svarta chaps.
Tack för att jag fick visa och säga mitt kitt till tävlingar :)

God Morgon♥

Datum: 2012-01-25 | Tid: 08:23:46
Hej på er!
Idag är jag också tyvärr sjuk men Elton är inte här. Igår kanske ni märkte att det kom upp mera månader och år i våran kalender (arkivet i menyn som heter kalender). 

Kolla gärna de :) HÄR:



Paus och sjukhus :(

Datum: 2012-01-24 | Tid: 19:08:17
Detta har hänt: (2011-11-27 kl.09.02)!

Hej på er igen efter en liten paus!
Jag har tyvärr inte kunnat blogga då jag har legat inne på sjukhuset i två dar + en natt :( Jag har då inte haft tillgång till en dator.

Jag (som ni vet) har varit sjuk och varit på sjukhuset i torsdags fast då fick jag åka hem igen. Men sen mådde jag inte bättre på tisdag så vi åkta till sjukhuset igen då och då ville doktorn att jag skulle sova kvar för att de skulle kunna ta nya prover och så under natten. Det var inte roligt ska jag säga er! Jag fick dropp (som vatten som droppar in i kroppen för näring då man inte får dricka och äta) och det var inte skönt att sova med det eftersom att jag inte kan böja på armen (det satt fast i "armväcken").

Sedan på natten så kom en sjuksköterska och tog prover på mig :( Jag blev INTE glad att de väckte mig för att jag delade rum med två andra pojkar som skulle opperera sig under natten och då när jag skulle somna om så var det en som precis kom in och då blev det värsta livet!! Som tur var vad proverna bra och jag fick åka hem :) Igäntligen blev jag inte glad på grund av att jag hade fortfarande så himmla ont och när jag kom hem spydde jag.


Vad tycker ni om den nya headern? Bedöm den med poäng: 0-10 så kan jag se ifall jag ska byta header eller inte!

Detta är ett minne från livet. Min värsta "sjuktdom" och min första gång som jag sov på sjukhuset och det var den sista dagen som barn. Min 12 födelsedag ...

Hoppas att ni också tror det :)


Änderna...

Datum: 2012-01-24 | Tid: 16:57:38
Kamera: Canon EOS 1100D l Fotograf: Ella Söderwall l Objektiv: EFS 55-250mm.


....Kärleken övervinner allt....

Datum: 2012-01-24 | Tid: 16:49:55


"Synggingar va?!"

Datum: 2012-01-24 | Tid: 11:11:18
Tjenare på er alla friska bloggläsare ;)
Nu har jag sätt klart på säsong 3 (One Tree Hill) och den slutade förgävligt ... Ja, jag hoppas att jag så snart som möjligt får hem säsong 4 men jag vet inte. Mamma kanske inte är så snäll. Eftersom att hon precis har gett mig säspng 3 så ska jag väl inte hoppas så mycket :P

I söndags (iallafall) tog jag jag lite bilder på mina naglar som jag fixde med det lila nagelacket och mina blommor och kristaller:
Vad tycks? :D

Mina favoriter :)

Datum: 2012-01-24 | Tid: 07:43:14
Jag tänkte visa upp mina favoritvideor som jag har gjort:
Denna gillar jag mycket för att jag och Viktor hade så kulit den gången :D

Denna tycker jag om för den påminner mig alltid om Landet :)

Föresten: Emilia och Jag ska ut till mitt land i helgen så DÅ blir det iallafall mycket blogg (jag ska tvinga henne att börja blogga igen ;))


Denna gång är det jag ...

Datum: 2012-01-24 | Tid: 07:39:36
Hej på er!
Nu är det morgon och jag sitter i vardagsrummet med datorn i knät i en soffa ... sjuk. I den andra soffan sitter min lillebror (som har smittat mig) och är också sjuk.
Ja, som rubriken säger så är det jag denna gång och inte Emilia. Ja, det är synd för att jag och Emilia skulle ha varit idag efter skolan men nu blev det som det blev...

Igår såg jag nästan klart på "One Tree Hill" men det ända jag fick se typ var mord och sådant som händer. Det var hemskt ...

Det kommer så småningom komma upp en video där jag (och kanske Emilia) pratar om Laqeu. Bland annat kommer vi/jag säga hur man utalar det :)



I skolan :)

Datum: 2012-01-23 | Tid: 13:48:31

God morgon världen♥

Datum: 2012-01-23 | Tid: 07:50:16
Hej på er och god morgon!
Idag börjar vi klockan kvart i nio så jag har inte så brotom med inlägg nu :) Idag i skolan ska jag och Emilia köra gärnet med engelskan så vi verkligen kan redovisa den nästa vecka! Jag tror att vi även (om vi tröttnar på engelskan) ska jobba puttelite svenska.

Idag gäller det. Idag kanske det är sista ridningen med Viktor. Vemvet. Jag kanske slutar redan idag men jag vill egentligen så jag ska prata med min ridlärare och se vad hon tycker :D. 

Jag har ett litet tips på blogg :) Denna är superduper fin och är verkligen värd att läsa :P

Hoppas att Emilia kommer tillbaka till bloggen snart :) Men för alla som undrar så har hon haft fullt upp och i helgen så bloggade jag för henne kan man säga och när det står "Kram Laqeu" så är det ju vi båda som skriver!

Länkbyte!

Datum: 2012-01-22 | Tid: 21:21:45
Nu är det dags för länkbyte igen.
Denna gång är det med en söt tjej som heter Julia hon är 14 år och glad. På fritiden så brukar hon vara med kompisar och fota med sin kamera Canon EOS 500D :)

Tryck HÄR för att komma till hennes blogg :D

Mitt rum!

Datum: 2012-01-22 | Tid: 21:03:27
Hej!
Det är många som har frågat om jag kan lägga upp en video på hur mitt rum ser ut och nu kommer den :)
Hoppas att ni diggar den ;)

Sorligt ...

Datum: 2012-01-22 | Tid: 20:57:12
Hej på er!
Just nu ligger jag i min säng och läser lite andras bloggar och svarar på era kommentarer. Som ni kanske ser på rubriken är jag inte på så bra humör. I morgon ska jag rida och jag ska rida min sköthäst Viktor ...

Nu undrar ni förstårs varför jag fetade ordet "sköthäst". Jo det är såhär: Jag börjar fundera på att sluta på Viktor. Jag vill bara sattsa på skolan och att försöka skaffa en medryttarhäst. Såklart älskar jag Viktor och kommer alltid att göra det men jag har inte varit på stallet på 2 veckor så det känns som att stunden är inne nu ... Såklart är det sorligt med allt detta men :'(

Såklart har jag alla minerna sammalde i en mapp....









Hejdå Viktor ...


One Tree Hill♥

Datum: 2012-01-22 | Tid: 17:13:00
Hej!
Ja, vad har jag och Emilia hittat på idag då?
Svar: Jo, först åkte vi faktiskt till stan och shoppade. Emilia köpte lite smått och gott på Bick bok, Kicks och Gina Tricot. (jag tror att hon lägger upp lite bilder på det sen). 
Jag köpte ett skitfint linne på Vero Moda som har blivit årets bästa köp hitills och sen köpte jag ett nytt nagelack och lite andra saker till naglarna :)

(Jag kommer lägga upp lite bilder på sakerna senare!)

Nu sitter jag i min säng och bara nördar i One Tree Hill seasong 3 :D Den är bäst:
Haha, hoppas att alla ni mår bra och får en fortsatt bra kväll av denna underbara snöiga Söndag ;)

God Morgon♥

Datum: 2012-01-22 | Tid: 09:57:51
Hej på er!
Inatt har Emilia tillbringat natten hemma hos mig och det har varit awesome. Hon och jag nördade i "One Tree Hill" hela kvällen så det blev alltså en lång och skojig kväll. Som ni vet skulle jag och Emilia åkt till Finsångs Badhus idag men min elaka lillabror fick feber så det blev inget med det.

Istället ska vi kanske åka in till stan eller Hageby och bara gå på stan/hageby och chilla, äta + shoppa :D Det blir väl också kul men jag tycker inte att det kommer bli lika kul som det skulle ha blivit med Badhuset :(
Vi funderar också på att åka till Norrköpings Badhus men det kanske inte heller går då Emilia inte är så sugen på att åka dit istället :( Aja, något får det bli iallafall!


Bilder!

Datum: 2012-01-21 | Tid: 15:11:56
Hej!
På vägen till Hageby fotade jag för det var så fint fotoväder då det var frost ute och då är det extra fint att ta kort :)
Vad tycker ni? :)


Länkbyte!

Datum: 2012-01-21 | Tid: 14:24:09
Hej!
Nu är det dags för Laqeus första länkbyte och det är med en tjej som heter Linn Fredheim. Hon skriver om sin vardag och när hon tränar osv. Hon gillar att fota. :) Besök hennes blogg genom att trycka HÄR!

Shoppat :)

Datum: 2012-01-21 | Tid: 14:02:09
Hej på er!
Förlåt för dålig uppdatering idag men jag och min bästa mamma har varit iväg och shoppat lite idag som jag sa att vi skulle göra igår :)

Ja, först nu på morgonen vaknade jag vid halv 11 då min lillebror hade kompisar i sitt rum som ligger brevid mig och de gapade och skrek. Direkt åt jag frukost och senn gjorde mig i ordning. Efter det gick jag och mamma en promenad till Hageby Centrum för att shoppa :D

Jag köpte:

Eftersom att jag och Emilia ska till badhuset imorrn så måste jag ha en bikini :)

Jag och mammsen hittade också lite smått och gått på rean :P ( vet även att jag stavade fel på "The Body Shop"! )

Bra att ha om det nu blir mera vinter då jag tappade bort mina andra vantar på stan en dag :(



Hög statistik :)

Datum: 2012-01-21 | Tid: 13:55:41


Minnen ...

Datum: 2012-01-20 | Tid: 21:59:49
Hej på er!
Som ni kanske vet så skötte jag en häst innan Viktor. Hon hette Mamba och var en storhäst på ca 150 (vet inte riktigt) cm i mankhöjd.

Jag slutade sköta henne eftersom att jag är så kort jämfört med henne och jag har alltid velat sköta Viktor som är en ponny men jag har aldrig fått chansen. Men sen en dag så ville jag sluta Mamba så jag sa det till en som jobbar i stallet och hon frågade ifall jag ville sköta Viktor istället och såklart ville jag det :)
Nu hade jag tänkt visa en video som jag gjorde efter jag hade "lämnat" min älskade Mamba för såklart saknade jag henne och det gör jag fortfarande :)

Mer videosar från mig kommer såklart komma upp så småningom :)

God Natt♥

Datum: 2012-01-20 | Tid: 21:50:33
Natti, natti :)

Nu är det dags för mig att sova då jag är sjukt trött efter den långa och tråkiga dagen i skolan men det roligaste är att min BÄSTA kompis fyller år idag men i morgon så är hon nästan 14 år :D Haha, stor flicka, stor flicka ...

Idag har jag och Emilia jobbat kurs i skolan så det är såklart därför det har varit en lång dag i skolan! Det var tråkigt. Vi har också gått på två stycken föreläsningar som var ganska intressanta faktiskt. Ganska imponerad om ni frågar mig för jag brukar inte gilla föreläsningar så mycket.

I morgon ska jag och mammsen nog till Hageby och kolla på Bikiney till mig men jag tror inte att det finns några som säljer det så här års men eftersom att jag och Emilia ska till Finspångs Badhus på söndag så är det ett måste då jag inte har någon Bikiney som passar mig :( Menmen, om vi inte hittar någon så får jag väl ta den som är för liten :P

Söt bild på min kanin Nina. (Tagen av mig) :D


Idag så fyller jag år! ♥

Datum: 2012-01-20 | Tid: 20:15:10
Idag så är det min födelsedag så jag är lite extra glad! Jag fyller alltså 13 år och är nu tonåring. Imorse så kom hela familjen in med frukost på sägen & massor paket. Jag fick pengar, ett mysigt duntäckte, smink, smycken, hårprodukter och hudprodukter. 

Imorgon kommer däremot min släkt att fira mig så det blir kalas då med! ♥



Viktor min saknade. ♥

Datum: 2012-01-20 | Tid: 17:03:04



Naturen!

Datum: 2012-01-20 | Tid: 16:05:42
Kamera: Canon EOS 1100D l Fotograf: Ella Söderwall l Objektiv: EFS 55-250mm.


Minnen

Datum: 2012-01-20 | Tid: 15:56:32
Hej på er!
Nu har jag kommit hem från skolan men, jag har även hunnit att fotografera en hel del. 
Efter skolan (när jag hade gått av bussen och kommit till mitt hus) upptäckte jag att jag hade glömt hemmanyckeln så jag fick helt enkelt gå hem till mina kusiner som bor granne med mig. Det var tur att de var hemma!

Sen ringde mamma och sa att hon hade kommit hem så då gick jag också hem. Precis när jag kom hem tog jag kameran och gick ut för att fota lite naturbilder. Det gick sådär då det inte är så bra fotoväder.

När jag kom till mitt gamla dagis och skulle fota lite där så dök massor av minnen upp i mitt huvud. Det är som att minnerna aldrig suddas bort. Det som jag trodde att jag inte kom ihåg kom jag helt plötsigt ihåg! Hehe, det kanske låter lite skumt men så var det faktiskt. :P

Detta är en bild på mitt gamla dagis som det känns som jag gick på igår.


Vi är superglada!

Datum: 2012-01-20 | Tid: 10:34:16
Hej på er!

Nu så sitter vi och jobbar kurs. Vi har precis varit på föreläsning men, vi ville också blogga lite så, vi gick såklart in först på www.blogg.se och kollade på aktivaste listan! Och gissa? Vi låg på 18: de plats! Det var riktigt kul!

För mig (Ella) så är det också lite extra kul eftersom att jag inte varit med på den listan förut men, Emilia har varit det. Såklart är det extra roligt för oss båda. :D 

Tack så mycket för att ni har hjälpt oss att komma så här långt och vi hoppas såklart att kunna komma ännu längre.



Designer!

Datum: 2012-01-20 | Tid: 07:41:24
Jag tänkte bara meddela:
Jag och Emilia gör ju våra designer sjävla och vi har fått lite frågor om vi skulle kunna göra en (eller flera) desginer till just DIG! 
Jo det är ju så här att såklart gör vi gärna designer men det tar ju upp våran tid också eftersom att om man ska ha en riktigt bra design kan det ju ta ett tag att göra den så om DU vill ha en jättebra design så kommer det tyvärr kosta runt 50 -100 kr beroende på hur du vill ha den. 

Om du vill ha en liten enklare design som jag skulle kunna göra på en eftermiddag/kväll/dag så är det 100% GRATIS :)


Tack så mycket!


Den stora dagen!

Datum: 2012-01-20 | Tid: 07:33:36
Hej!
Ni har väl inte glömt vilken dag det är idag va?! JO, FÖR DET ÄR EMILIAS FÖDELSEDAG! Jag och säkert ni tillsammans vill önska Emilia en riktigt bra dag som 13-åring och hoppas att hon får flera fina presenter!

Ja, iallafall så har jag en färdig dag planerad och den ser ut så att nu på morgonen går jag såklart till skolan och kramar Emilia. Efter skolan ska jag nog till Hegby Centrum för att kika i lite affärer och se om jag hittar något litet på REA (ifall det finns kvar). Efter det åker jag nog hem och kelar med mina kaniner och börjar kolla på "One Tree Hill" säsong 3.

Såklart kommer det kaske hände mera saker men det får jag blogga om då! :)

Söt bild på Viktor.

Tänkte även visa en bild på mina kaniner.

Söta va? ♥


God natt ♥

Datum: 2012-01-19 | Tid: 21:17:47
Hej på er!

Förlåt för att jag inte har hunnit uppdaterat så mycket idag men, jag har haft massor att göra. Först (efter skolan precis) gick jag till min mammas jobb för hon hade fått säsong 3 i den bästa serien ever "One Tree Hill". Jag var där ett tag och satt vi datan. Jag åt även lite fika. :)

Efter det gick jag till spårvagnen och tog den hem. Eftersom att jag hade med mig säsong 3 hem så ville jag kolla klart på säsong 2 först så jag har kollat på den från klockan halv fyra tills nu, och nu är klockan kvart över nio. Hehe, men det är faktiskt beroendeframkallande!

Imorgon fyller älsklingen år . Grattis Emilia i förskott och hoppas att du mår bättre imorgon så att vi kan vara i skolan + att vi kan sova och ha fun i helgen. :)


Body butter

Datum: 2012-01-19 | Tid: 18:54:18
Förlåt för jag inte uppdaterat så mycket idag men, det är ju eftersom jag kände mig lite dålig under dagen. Just nu känner jag mig bara bra iallafall! 

Jag tänkte ta och tipsa om en väldigt bra body lotion. De kommer ifrån Body Shop och de finns i massa olika smaker. Själv har jag jordgubb, kokos, mango, moringa och karité. Jag rekommenderar de starkt!


God morgon! ♥

Datum: 2012-01-19 | Tid: 10:23:45
<div>
<ul>
<li><a href="index.html" title="Gå till startsidan"><strong>Till bloggens startsida</strong></a></li>
Hej på er! ♥

Jag hoppas ni alla läsare mår bra, det gör tyvärr inte jag! Jag har magont och sedan lite ont huvudet. Jag sov till 9:30 så jag hoppas det gjorde lite skillnad från hur jag kände mig imorse. Jag får se till att vila ut ordentligt hela dagen så jag är stark och frisk på min födelsedag som är imorgon! 




Laqeu

Datum: 2012-01-19 | Tid: 07:35:27
Hej på er!
Vi har fått många frågor vad Laqeu är för något. Som sagt vill ju jag och Emilia jättegärna skapa ett företag och vi kom på namnet Laqeu av en ren slump. Det betyder alltså inget men kanske om några år.

Jo, i framtiden vill vi ha Laqeu som ett klädesföretag som designar och säljer kläder. Vi vill kankse även att vi ska sälja smycken men mest kläder. I alla fall så har vi bara tänkt ut det nu. Vi vill att vi ska kunna sälja kläder på en egen hemsida på nätet så folk runt om i Sverige också kan köpa våra varor. Vi vill även kunna ha en litet butik, ungefär som Tyra har sin butik inne i stan (i Norrköping) "Style by Tyra". 

Ja, nu vet ni ungefär lite om företaget. Men ju mer vi närmar oss drömmen desto mer får ni veta om det också!
Så här ser ju vårat framtida märke ut. Vi har även märket som profilbild om ni gillar bloggen på facebbok!


MER ♥

Datum: 2012-01-18 | Tid: 22:08:09

Kamera: Canon EOS 550D l Fotograf: Emilia Liljedahl l Objektiv: EFS 18-55mm.

Ny bakgrund!

Datum: 2012-01-18 | Tid: 21:21:55
Nu har jag satt in en ny bakgrund på bloggen, för jag och Emilia tänkte att vi kunde ha samma som vi har som bakgrund i menyn och vid rubriken. Det skulle bli finare så jag fixade det! 

Jag har också tagit ner headern lite så att det inte ser så ihoptryckt ut. :)

Nya bakgrunden ser ut så här!


Snart god natt. ♥

Datum: 2012-01-18 | Tid: 21:07:48
"God natt" kanske jag kan säga nu även fast klockan inte är så mycket men jag är sjukt trött så ska nog sova snart. :) 

Jag tycker att det går väldigt bra för Emilia och mig på bloggen för att vi har redan fått början på en hög statistik.

Våran förra blogg tillsammans (www.sisterslifee.blogg.se) hade vi inte ett enda inlägg på!
Men denna blogg satsar vi hårt med och om Emilia inte vill ha bloggen längre, vilket jag tror inte kommer hända så tar jag över då jag stänger ner mina andra blogg. :)
Gammal bild på mig som Emilia tog med sin systemkamera Canon EOS 550D. :)


Ett roligt tips :)

Datum: 2012-01-18 | Tid: 20:32:00

Ett sminktips:

Det kan lätt bli för mycket om man försöker dra uppmärksamhet till både och samtidigt. Om du lagt massor med ögonskugga kan det vara snyggt att lägga ett något ljusare läppstift.


I stället för att lägga ner massor av tid och energi på att försöka bättra på de områden i ditt ansikte som du kanske inte är så nöjd med kan du fokusera på det du faktiskt är nöjdast med och göra det ännu snyggare.

En del tycks vara av den åsikten att de delar av ansiktet man är nöjd med behöver man inte göra något åt, men tänk på att smink drar ögonen till sig och vem vill inte dra ögonen till sin snyggaste del? Dessutom kan snyggt alltid bli ännu snyggare!

Unna dig bra redskap för smink och byt ut gamla grejer när de förlorat form och spänst. Sminkredskapen är avgörande för hur resultatet ska bli och bra grejer gör det dessutom så mycket roligare att sminka sig.

 

 

Tack för att jag fick visa er ett litet tips om smink och annat bra man kan använda :D

 


Vårda ditt hår.

Datum: 2012-01-18 | Tid: 20:14:45
Här kommer ett par smarta tips på hur du kan vårda ditt hår så bra som möjligt!

Produkter för dig - Alla har olika hårtyper och därmed olika förutsättningar att få den hårkvalitet som önskas. Välj rätt produkter genom att prova dig fram. Känns ditt hår torrt och slitet använd ett schampo och ett bra balsam för just ditt hår.

Packa in - Lägg ner lite extra omtanke och tid på ditt hår en gång i veckan genom att att byta ut ditt balsam mot en näringsrik inpackning.

Skydda mot solen - Det är inte bara kroppen som behöver solskydd på sommaren. Även håret slits och skadas i starkt solljus, så använd alltid en UV-produkt som enkelt sprayas över frisyren.

Pynta rätt - Tänk på att vissa accessoarer sliter på håret, särskilt om de har vassa metallkanter. Välj med fördel mjuka smycken och se till att byta frisyr med jämna mellanrum.

Bra rutiner - Undvik att borsta håret när det är blött, då går stråna lätt av. Dra istället igenom håret med fingrarna lite lätt, och vänta med att reda ut resten tills håret har självtorkat. Fön, plattång och locktång är en stor bov för håret. Avstå från dessa verktyg så ofta du kan, använd  alltid värmeskydd innan styling!

Huvudmassage - Passa på att massera hårbotten när du schamponerar håret. Blodcirkulationen ökar och bidrar till ett friskare och fräschare svall.




Vad har hänt?

Datum: 2012-01-18 | Tid: 19:38:54
Vad har hänt? Kolla på videon och få svaret. :)

Mina fina presenter!

Datum: 2012-01-18 | Tid: 19:13:34
Hej på er! ♥

Vilken underbar start på eftermiddagen/kvällen jag fick. Jag åkte till Ella runt 16:15 och där vart jag överaskad med en liten fest (jag fyller ju år på fredag). Jag fick presenter, pizza och en smaskig tårta. Jag tyckte detta var väldigt gulligt av mina vänner Ella, Saga, Bea och Elsa. 

Jag tänkte visa ett par bilder på presenterna jag fick på festen (kommer ju även visa mer på min riktiga födelsedag).





Tävling!

Datum: 2012-01-18 | Tid: 18:35:15
Hej, eftersom att jag har slutat med min privata blogg och bara ska blogga på den här så har jag ett problem: Jag höll på med ett tävling på min andra blogg som inte är avslutad men kommer då här med att avslutas på denna blogg. Tävlingen kommer att fortsätta tills några av er också kanske vill vara med:

"Till de på min gamla blogg: Jag kommer att skriva era kommentarer på detta inlägg så vet ni att jag inte har glömt bort er ;)"

Snart är det dags! ♥

Datum: 2012-01-18 | Tid: 15:29:21

 Nu så ska jag strax åka till Ella och jag ska få reda på den hemliga överaskningen som jag undrat över nu i flera dagar. Jag hoppas det blir något roligt! ♥

Jag kommer även blogga lite mer ikväll så vi hörs då! :)


Chillar och mera ...

Datum: 2012-01-18 | Tid: 12:47:22
Hej på er allihopa och god eftermiddag!
Nu sitter jag, Emilia, Saga och Elsa i ett rum och chillar. Vi bloggar och Emilia och jag fixar lite med våran blogg. Vi har tänkt att börja med lite nya saker här på bloggen och sätta igång med många saker nu när bloggen har blivit lite större och nu när vi har börjat blogga på "allvar". 

Bland annat så kommer vi att börja med att göra lite videoinlägg här och där, då vi nu har skaffat videofy.me på denna blogg också. Vi har även skaffat blogresponse så ni kan gärna ställa lite frågor där men ni kan även fråga genom kommentarer och så. :)


Jag och Ella!

Datum: 2012-01-18 | Tid: 10:52:20
Just nu sitter jag i skolan med Ella. Vi sitter och ska jobba med kurs (no). Vi ska snart gå till maten och äta lunch. Jag är även extra glad idag eftersom det är någon överaskning åt mig i eftermiddag som inte jag får veta om nu, jag ska till Ella runt 15:45 och då får jag veta vad överaskningen är för något. 

Ikväll så tänkte jag ta och fixa lite med bloggen. :D


I skolan!

Datum: 2012-01-18 | Tid: 10:42:29
Hej på er!

Nu sitter jag i skolan och bloggar från Emilias macbook! Det är coolt eftersom att jag har världens coolaste bästa vän så blir det ännu coolare! :)

Idag efter skolan ska jag som sagt ge Emilia hennes present som hon har längtat efter sedan i måndags vad jag har förstått. Hon ser ut som att vara ganska taggad :D. Hon vet inte ens om hon kanske vet det men jag tror inte det! Hehe, jag kommer nog lägga upp lite bilder senare för jag kommer ta kort när hon blir överraskad med min lilla present :P.

En bild på mig som Emilia tog i höstas med sin systemkamera Canon EOS 550D :)


God Morgon♥

Datum: 2012-01-18 | Tid: 07:36:42
God morgon!

Nu som vanligt sitter jag hemma hos mig och bara väntar på att jag ska kunna gå ner till bussen, vilket är typ om 10 minuter. Detta får bli ett skapligt snabbt inlägg. :)

Idag ska jag ge Emilia min present och jag tror att hon kommer bli superduper glad! Hon blir ju faktiskt tonåring på fredag och det är inte varje dag man har en bästa kompis som blir 13 år! :D

Ja, det var väl allt jag kunde säga nu :)

En bild tagen av mig med min systemkamera Canon EOS 1100D. På denna bild är citatet: Love you still, Love you will, always have, always will! :)


Vårat märke!

Datum: 2012-01-17 | Tid: 21:10:28
Som sagt heter ju vårat blivande företag Laqeu och vi förkortar det LQ. Jag (och Emilia såklart) har kommit fram till att alla företag (kanske) måste ju såklart ha ett eget märke också. Jag har fixat ett som är färdigt nu och det ser ut så här:

Vad tycker ni :D?

God Natt♥

Datum: 2012-01-17 | Tid: 21:01:19
Hej på er!
Nu ska jag snart gå och lägga mig i sängen för att (kanske) kolla på ett avsnitt av den bästa serien ever: One Tree Hill! Jag kanske också ska läsa en bok eller ta med mig datan och fortsätta att bara sitta vid den :)

I morgon ska jag ge Emilia min stora present som hon har längtat efter och tjatat (tro mig varända sekund hör man "Men Ella vad är det för nått?!) sedan i måndags :) Haha, undra hur hon kommer ta det... Jag ska inte avslöja allt för mycket här eftersom att jag faktiskt delar denna blogg men Emilia :D

Denna bild har jag tagit med min systemkamera Canon EOS 1100D på min kompis Sagas bakgård (vid hennes hus med andra ord). Jag blev väldigt nöjd med den och som ni ser är citatet "Livets undergång ska vara med dig..." :)





Gud vad bra det går!

Datum: 2012-01-17 | Tid: 18:48:01
Hej på er!
Nu har ju Emilia fixat lite med bloggen och med designen så nu kör vi verkligen igång på riktigt!
Emilia har ju haft en väldigt känd blogg och nu när hon har länkat våran (denna blogg) så har vi fått över 70 besökare på denna blogg! Haha, vad fort det gick :)

Både jag och Emilia är ju nya här på denna blogg så ni kanske inte vet så mycket om oss så jag tänkte berätta lite om mig:

- Lite om mig: 

Jag är en häst-tjej som heter Ella och älskar att rida och umgås med vänner i stallet. Jag rider och sköter en häst som heter Viktor i Hageby Stallet. Jag har också ett STORT intresse för att fotografera. Jag gör det mycket på min fritid med min systemkamera Canon EOS 1100D :)

- Stallet:

Jag tävlar inom klubben (på Hageby Ridklubb) för att jag har inte nått nivån att tävla lokalt. Jag brukar tävla runt 7 gånger om året. På våren/sommaren brukar det vara typ 4 tävlingar och senare på hösten/vintern är det runt 3 tävlingar. Dagen innan julafton är det den roligaste tävlingen :) Jag brukar tävla olika klubbhästar men jag har mest tävlat min förra sköthäst Mamba som jag tävlade fem gånger ;)

- Övrigt:

Jag har djur. Bland annat så sköter jag en häst vid namn Viktor. Fast jag har faktiskt två stycken djur till. Det är två kaniner. De heter Nina och Nalle. Nina är 5 år och Nalle är 2 år. Jag brukar säga att de är "man och hustru" för att de är så kära i varandra och de gillar varandra så mycket!

Nina skriver - Jag heter Nina Söderwall och fyller 5 år i år (2012). Jag fyller år den 20 September och är född år 2008. Jag kom hem till Ellas hus i en bokkartong och var ungefär en och en halv dm lång. Ella blev såklart jätteglad och det blev jag också :D Från början var jag en inomhus kanin och bodde tillsammans med Ella i sitt rum i en LITEN bur. En dag kom hon hem och sa till mig att jag var tvungen att flytta ut på deras altan för att bli en utomhuskanin. Jag blev inte glad men nu är jag jättelycklig över det för att jag bor i ett slott! Jag är gift med min "man" Nalle Söderwall. 

Nalle skriver - Jag heter Nalle Söderwall och fyller 2 år i år (2012). Jag fyller år den 30 September och är född år 2010. Hur jag kom hem: Jo det var så att Ellas SNÄLLA mamma var ute och gick en promenad förbi en okänd busshållsplats. Jag satt där i ett hörn helt ensam med min kropp som var helt full med fästingar. Ellas mamma tog upp mig och bad Roger (Ellas pappa) komma förbi med bilen för att hämta oss... När vi kom hem fick jag träffa min "fru" för första gången och det var kärlek vid första ögonblicket... Jag är gift med min "fru" Nina Söderwall. 

Nalle och Nina gifte sig den 14 Oktober 2011 och blev då förenade. Än idag är de lika kära och de kommer leva lyckliga i alla sina dar till slutet når deras liv. De har inga barn för att Nalle är kastrerad då Nina skulle ha dött ifall vi skulle låtit de parat sig :( Menmen, huvudsaken är att de är lyckliga :)


Ja, det var lite om mig :) (taget från min privata blogg)





Äntligen färdig! ♥

Datum: 2012-01-17 | Tid: 17:51:30

Nu så är vi äntligen färdiga med våran bloggdesign och kan börja blogga på riktigt! ♥

Nu kommer ju vi alltså börja blogga aktivt på denna blogg och vi hoppas att ni vill följa bloggen. Vi kommer göra vårt bästa för att just ni ska läsa den. Är det något särskilt i bloggen ni vill se så är det bara att kommentera.




Vad hände egentligen?

Datum: 2012-01-17 | Tid: 17:21:15
Hej på er och god eftermiddag :)
"Livet är bara bäst när man har en snäll mamma som alltid vill sitt bästa : D"

Ja, ni kunde ju se här ovan (på texten) att jag och min mamma har kommit väldigt bra överens och hon har varit bäst idag kan man lugnt säga!
Det gick till så här:
  1. Jag satt på rast i skolan och fick ett mejl från en person (okänd) som jag har mejlat med angående medryttarehäst som jag söker och har sökt länge.
  2. Sen blev jag jätteglad för det stod (på mejlet) att jag kunde komma och provrida deras söta Sandra, som hästen heter på lördag men problemet är att min familj hade tänkt att åka till landet i helgen så mamma vet ej hur vi ska göra ..
  3. Såklart ringde jag sen till mamma för att fråga ifall det går osv. osv. Men hon hade såklartkunde så jag fick vänta tills senare :(
  4. Jag ville såklart inte vänta så det första som jag gjorde var (efter skolan) att gå till hennes jobb (som ligger bredvid skolan) och förklara allt ...
Och nu sitter jag här "lonely" i mitt rum och väntar på att min mamma ska bestämma sig :) Jag hoppas såklart att jag får ett positivt svar och det är: Ja lilla gumman, såklart att du ska få det :P
- Jag tror att alla "barn" eller vuxna i världen skulle vilja ha detta svar!

Detta är min sötaste sköthäst Viktor som jag just nu bara vill krama om och säga "Viktor, jag älskar dig och min mamma så snälla säg att min superduper snälla mamma säger JA!"  :D

Home from school.

Datum: 2012-01-17 | Tid: 15:54:10

Nu har jag kommit hem från skolan och har fått i mig lite mat i magen. Dagen har varit helt okej! Jag har jobbat svenska i princip hela dagen ihop med Ella, Saga, Wilma och Elsa. Ikväll har jag inte särskilt planerat, kanske blir att se lite på One Tree Hill som är bäst.

Jag är även väldigt nyfiken på vad som kommer hända imorgon eftersom Ella och ett par kompisar ska göra någon slags överaskning åt mig om jag förstår rätt! ♥


Vad är livet utan dig?

Datum: 2012-01-16 | Tid: 19:57:12
Hej på er!
Just nu sitter jag och Emilia här i mitt rum och vi håller på att fixa med bloggen eller egentligen är den klar nu! Idag har vi inte gjort så mycket mer fast jag har ju ridit också såklart eftersom att det är måndag :) Jag red min sötnos Viktor och det gick SKITBRA! Vi "dressyrade" och eftersom att jag älskar dressyr så gick det bra :D*

Det var det ända som jag tänkte säga :)

En bild på mig och Viktor :)

Hemma hos Ella. ♥

Datum: 2012-01-16 | Tid: 19:35:20
Hej på er! ♥

Detta är mitt första blogginlägg, det förra gjorde ju Ella. Jag hoppas det kommer bli roligt att börja blogga på denna blogg ihop med Ella. 

Idag har jag varit i skolan med Ella. Vi har jobbat med engelska och svenska. Efter skolan åkte vi hem till Ella och sedan kollade jag på när hon red på söta Viktor. Nu är vi hemma hos Ella igen. Om ett tag så kommer min mamma och hämtar mig.



Mitt första inlägg!

Datum: 2012-01-16 | Tid: 07:56:44
Hej på er här i bloggen!
Jag är en häst-tjej som heter Ella och jag älskar att rida och umgås med vänner i stallet. Jag rider och sköter en häst som heter Viktor i Hageby Stallet. Jag har också ett stort intresse för att fotografera. Jag gör det mycket på min fritid med min systemkamera Canon EOS 1100D.

Det var allt jag hade att säga :)