Mina arkiv (från min andra blogg) Januari 2011

Datum: 2011-01-01 | Tid: 19:33:00

Photo by Emilia

Datum: 2011-01-30 | Tid: 21:05:00
Hejsan hoppsan i linonskogen!

Jag tänkte visa er ett foto jag har fotat i fredags, jag vart verkligen nöjd med mitt foto! Jag älskar att ta kort på fina saker speciellt när det visas i så vackra färger.
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (1)



Support WFP

Jag är tillbaka!

Datum: 2011-01-25 | Tid: 18:05:33
Hejhej alla bloggläsare!

Som ni kanske märkt har jag inte skrivit på ett tag p.g.a att jag tog en liten paus för att ibland måste jag göra det. Men sen jag gjorde inlägg har det hänt massor saker. Jag har också fyllt 12 år och fick en jätte fin present av min snälla pappa, jag fick en MacBook Pro av honom och jag vart verkligen jätte glad. Sen fick jag såklart en massa andra fina presenter av släkten som jag verkligen uppskattar.
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (1)



Min nya desgin

Datum: 2011-01-02 | Tid: 21:31:25
Wow! Ser ni min nya desgin? Den är skit cool ju och jag älskar den verkligen. Jag har inte skrivit så mycket för jag har väntat på att desgignen ska blivit färdig och det är den nu. 

Idag har jag varit med Josefine och vi baka och lite så. Jag och Felicia skulle vara själva hemma imorgon men eftersom Felicia och Elin nu har feber så blir Macke (deras pappa) hemma imorgon. 
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (10)



Gott nytt år - 2011

Datum: 2011-01-01 | Tid: 16:14:50

Hejhej!
En sak jag helt glömde bort förut var att önska er alla gott nytt år! Jag hoppas detta blir ett toppen år 2011.

Igår skulle ni veta, vi skulle tända tomtebloss men det gick inte att tända och vet ni varför? Det börja regna, det var helt sjukt att det började regna. Hahah.. vi får väl spara de till nästa år. 

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (15)



Och vinnarna för tävlingen är....

Datum: 2011-01-01 | Tid: 14:34:58
Hejhej, förlåt för jag inte gjort så mycket inlägg idag men har sovit hos Johanna. Nu har jag lottat fram de tre som ska få pris för denna tävling. Men jag måste säga att det var verkligen svårt och alla skrev fina kommentarer men som sagt kan bara 3 vinna. Men det kommer mer tävlingar framöver. 

Vinnaren som kom 1:a är Sara Hultman med bloggen - www.trettontretton.blogg.se stort grattis och du vinner nagelsetet! Jag kommer maila dig så ska jag skicka det så snabbt som möjligt. 

Vinnaren som kom 2:a är Emma Landen med bloggen - www.emmalanden.blogg.se stort grattis och du vinner halsbandet. Jag kommer maila dig och skicka det så snabbt som möjligt. 

Vinnaren som kom 3:a är Fanny Persson med bloggen - www.faannypersson.blogg.se stort grattis och du vinner de glittrga klistermärkena. Jag kommer också maila dig och skicka de så fort som möjligt. 

Hoppas ni blir nöjda och tack för alla som varit med och deltagit, ha det så bra. (Bilden kanske inte passa men, har inga bilder på Johannas dator)