Mina arkiv (från min andra blogg) Maj 2011

Datum: 2011-05-01 | Tid: 19:43:00

SISTA MAJ

Datum: 2011-05-31 | Tid: 19:24:10
En bild på Elin för ett tag sen.

Det är kväll nu och jag sitter i soffan och vilar lite nu. Det är fortfarande skönt ute och så men nu har jag gått in. Imorgon är det skola igen så jag vet inte riktigt om jag kommer gå men jag tror det om det inte kommer svänga om inatt men det hoppas jag verkligen inte iaf! På fredag ska jag, mamma, Elin och Macke åka till min och Elin's morfar. Han bor ute på landet och ganska långt ifrån oss så vi brukar tyvärr inte träffas så ofta så därför åker vi dit på fredag. Vi åker ju mycket dit på sommaren med så då kan ni få massor med fina bilder där ute, det är sjukt fint vid vattnet och så. 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (33)



MIN VÄN

Datum: 2011-05-31 | Tid: 18:02:49
Ni har ju frågat om inte jag kan visa lite bilder på mig och mina vänner så jag tänkte ära det. Det här är en av mina bästa kompisar Linnéa. Hon är en underbar person i samma ålder som mig. Hon är en av de finaste vännerna man kan ha. Hon finns i vått och torrt och stöttar sina vänner när man behöver henne. Så nu vet ni, Linnéa är en underbar person för mig som betyder massor! 
Länk till inläggetKategori : Foto - självporträttKommentarer (31)



GRILLA OCH SOL

Datum: 2011-05-31 | Tid: 17:16:09
Elin sitter på en solstol!

Gud vilket härligt väder vi fick, nu ligger temperaturen på 37° och det är skit skönt. Ikväll ska vi även grilla i det strålande vädret. Vi ska grilla kycklingfilé, sedan ska jag äta kroketter och sen får man ju absolut inte glömma bearnaisesåsen heller! Men nu känner jag mig toppen bra så imorgon är jag stark som vanligt igen och är skit taggad inför ledigheten som börjar på torsdag tills på måndag och sedan börjar vi på tisdagen och går tills den 15 juni för då har vi äntligen skolavslutning.

Ha det skönt ute i solen nu mina läsare, kram Emilia!
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (29)



VERY HOT

Datum: 2011-05-31 | Tid: 15:49:13
Shit alltså, ser ni värmen? 32° ute, shit jag skulle bara ut och känna hur varmt det var och det var sjukt varmt. Jag känner mig lite bättre nu som sagt bara att jag mår lite illa när jag är uppe och går för mycket. Men det måste vara årets varmaste dag här där jag bor. Haha, blev faktiskt glad över att se oss ha det så varmt nu äntligen för då är det sommar! 
Länk till inläggetKategori : NyheterKommentarer (29)



BARA SOFFAN

Datum: 2011-05-31 | Tid: 14:02:55
Förlåt om ni tycker bilderna blir tråkiga men jag känner verkligen inte för att fota mig med min systemkamera när jag är sjuk så därför tar jag det enkla sättet att fota lite snabbt från datorn. Alltså jag har inte direkt något roligt att komma med nu heller men aja. När jag är frisk då jäklar drar vi igång igen och då blir allt kul igen! 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (39)



SUMMER SOON

Datum: 2011-05-31 | Tid: 12:17:44

Bild - we<3it

Nu har jag vilat i soffan sen åtta imorse, jag har bara varit uppe och ätit lite. Jag mår lite bättre nu eftersom jag vilat så länge. Jag kan tråkigt nog inte vara uppe och gå och så för då mår jag bara illa igen. Jag börja tänka på att imorgon är det sommar eftersom det är 1 juni imorgon.

Vi höra senare kanske!
Länk till inläggetKategori : FotonKommentarer (24)



MAGSJUK, NEJ!

Datum: 2011-05-31 | Tid: 10:06:42
NEJNEJNEJNEJNEJ! Jag är magsjuk och det är väldigt tråkigt för idag skulle vi ha det kul med klassen och åka till Lillsjön och så. Just nu ligger jag i soffan och bara tråkar och kollar på tv, samtidigt som jag lider av mitt illamående. Jag kommer inte känna för så mycket uppdatering idag eftersom jag är sjuk men nu vet ni ju varför!

Ha det så bra!
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (4)



STYLE

Datum: 2011-05-30 | Tid: 20:40:46
Bild från, LookBook.nu

Skit söt stil alltså. Älskar liksom den udda väskan shortsen och så.
Länk till inläggetKategori : Mode/StilKommentarer (0)



Snälla bli min igen

Datum: 2011-05-29 | Tid: 21:55:40
Bild, we<3it. 
Länk till inläggetKategori : FotonKommentarer (0)



24 MAJ - MORGON

Datum: 2011-05-24 | Tid: 07:54:28
(Skit dålig bild, jag vet men hinner inte ta fram systemkamera & allt nu på morgonen när jag måste iväg).

Just nu har jag ätit frukost och druckit dumme oboy, gud vad jag älskar det och ni måste testa! Jag ska strax till skolan och först ska jag ha matte sedan svenska, jag slutar även 15.00. Jag längtar tills ikväll när jag ska till skolan jag ska börja på i höst, är så nyfiken vilken klass jag kommer i. Föresten jag tänkte skriva vart dagens outfit kommer ifrån.

Skjorta - KapAhl
Linne - GinaTricot
Skärp - GinaTricot
Shorts - BikBok

Ha det bra, vi ses! 
Länk till inläggetKategori : OutfitsKommentarer (15)



nu vill jag ha sommarlov!

Datum: 2011-05-23 | Tid: 18:23:37


(Bilden är tagen i vintras på stan).

Hoppas ni alla mår bra, det gör iaf jag. Jag längtar tills imorgon för imorgon kväll ska jag till min nya skola jag ska byta till i höst men imorgon så ska jag få veta vilken klass jag kommer i osv. Det blir iaf roligt hoppas jag! På torsdag ska jag på stan med min fina vän Linnéa. Jag behöver köpa en ny pyjamas och lite linnen man kan ha under vissa tröjor och så. Det blir nog något mer också för jag har tänkt ut lite saker jag måste ha till sommaren.

Föresten, i sommar ska jag Elin, Felicia, pappa och Macke åka båt till Öland och vi ska alltså sova över i båten och det tycker jag ska bli jätte kul. Alltså jag längtar så sjukt mycket till i sommar när jag ska göra så mycket kul, gud längtar verkligen skit mycket. Ha det så bra, vi ses! 

Länk till inläggetKategori : NyheterKommentarer (9)



Shopping!

Datum: 2011-05-22 | Tid: 15:46:50
Hej alla läsare, igår var jag och shoppade lite och det tänkte jag ta och visa nu!
Ett par gula converse!

Ett par ReBook skor, (stavning).

En Helly Hansen jacka, ursäkta skärpan på bilderna för jag har fotat med min Iphone på bilderna för laddningen har tagit slut i kameran.

En The North Face tröja, den är mycket mjuk & skön .

Hoppas ni mår bra så hörs vi, kram! 
Länk till inläggetKategori : ShoppingKommentarer (18)



Men tjena!

Datum: 2011-05-17 | Tid: 22:05:34
Haha, hej på er!  Just nu ligger jag här i sängen och bara softar ska snart läsa en tidning. Förlåt med för jag inte skrivit på några dagar men har haft lite skolarbete som skulle vara klart och så. Jag är glad också för jag längtar till sommaren för i sommar ska jag till Tylösand och sen ska jag på läger, åka båt & isv. Massor kul och det är inte ett dugg länge kvar till skolavslutning. Aja, nu ska jag inte drömma bort mig för mycket för jag har saker att göra innan dess också. Imorgon kommer mina kusiner och det blir kul för jag har saknat dem jätte mycket. Men aja, vi ses imorgon. Puss & kram!
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (0)



En kväll i maj

Datum: 2011-05-10 | Tid: 21:51:54
Nu känner jag mig frisk & kry igen och det är skönt. Imorgon ska jag gå till skolan och allt blir som vanligt igen. Nu ikväll var jag och mamma och gick en promenad för vi ska börja gå på kvällarna lite då och då nu för tiden. Jag hann även med att ta lite foton under kvällen och eftermiddagen!
Ha en trevlig kväll, kram Emilia! 
Länk till inläggetKategori : Livet i bilderKommentarer (2)



Första doppet!

Datum: 2011-05-10 | Tid: 20:10:28
Nu mår jag lite bättre, nu i eftermiddag var jag iaf pigg nog att ta ett första dopp i poolen! Föresten gissa om det inte var lite kallt? Bara 12° grader. Haha, fy!
Länk till inläggetKategori : VideosKommentarer (7)



9 MAJ

Datum: 2011-05-09 | Tid: 22:19:18


(Bilden är tagen 2007, jag & min kusin) Hoppas ni alla har haft en trevlig kväll själv har jag haft det bra men mår inte så vidare. Min mamma fyller idag så vi gratta henne lite ikväll så vi grilla hamburgare och så. Nu är jag hos mormor och morfar för jag sover hos dem inatt för jag tycker det är skönast när jag inte mår bra eftersom jag annars bara blir väckt av allt annat hemma. Jag ska snart sova för jag är trött och jag behöver även vila så jag blir bra eftersom jag inte ska till skolan imorgon heller. Vi hörs imorgon så god natt & sov gott.

Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (1)



Emilia cyklar på lina!

Datum: 2011-05-09 | Tid: 10:33:10
Haha, ni såg rubriken! Jag cyklar på lina! Som ni vet var ju jag på Tom Tits i lördags och det var verkligen roligt och det fanns så mycket att göra. En av sakerna jag gjorde var ju precis cykla på lina och vilket som var lite roligt med så filma mina vänner också! Föresten idag är jag hemma från skolan för jag har ont i magen så det blir en dag hemma och vila.
Länk till inläggetKategori : VideosKommentarer (4)



Tom Tits!

Datum: 2011-05-07 | Tid: 10:48:42

img_2853 (MMS)

Tom Tits!  Just nu sitter jag på bussen och är på väg till Tom Tits (ett ställe med massor exeperiment). Det är ungefär en timmes resa till men jag hoppas det går bra iaf för det är lite långtråkigt men jag sysselsätter mig med att spela på min Iphone. Men förlåt att jag inte gjorde något inlägg imorse men jag hade jätte bråttom. Vi ses sen!

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (2)



Fredag, yes!

Datum: 2011-05-06 | Tid: 07:52:22
Skönt med fredag idag då! Men igår glömde jag bort göra ett kvällsinlägg som jag skrev men jag glömde. Just nu äter jag frukost och ska snart till skolan. Idag blir det ingen outfit bild för jag har ganska bråttom nu. Men dagens kläder, shorts - Bik Bok, skärp - GinaTricot, Tröja - JC. Okej men det blir mer inlägg senare sen. Jag längtar till imorgon och på söndag! 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (16)



Mums med tacopaj!

Datum: 2011-05-05 | Tid: 19:40:38

Jag har precis ätit en smaskig tacopaj som jag älskar, är ni sugna att göra det så tryck här för att komma till receptet. Just nu väntar en dusch på mig för jag måste ju lite ren och fin så jag ska strax duscha men efter jag kommit ut från duschen ska jag försöka hitta på något roligt att skriva om! 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (20)



God morgon på er!

Datum: 2011-05-05 | Tid: 07:52:59
(Inte så bra skärpa på bilden, fota bara lite fort med PhotoBooth)

God morgon på er, jag ska snart till skolan men innan ska jag ta och köpa mig en baugette jag ska ha. Jag tänkte visa dagens outfit för det var nu ett ganska bra tag sedan.

Byxor - GinaTricot
Tröja - GinaTricot

Ha en riktigt rolig dag med massa kul! 
Länk till inläggetKategori : OutfitsKommentarer (18)



Jag är glad och längtar till-

Datum: 2011-05-04 | Tid: 21:39:39
Jag ligger just nu i sängen och styr med bloggen och allt annat jag håller på med, funderar lite på om jag ska läsa lite grann för jag känner för det just nu känner jag. Imorgon efter skolan åker jag hem till Maja en liten stund så jag hoppas det blir roligt. Imorgon har jag valt att jag ska ha mina höga byxor från GinaTricot och en randig tröja där ifrån också. Vet ni med? På lördag åker jag till Tom Tits om ni inte vet vad det är så är det ett ställe med massor roliga saker som experiment och sådant skoj och på söndag så är det dansuppvisning och jag längtar verkligen! 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (9)



Videoblogg - Sminkguid

Datum: 2011-05-04 | Tid: 19:57:22
Länk till inläggetKategori : VideosKommentarer (45)



This is crazy!

Datum: 2011-05-04 | Tid: 07:47:50
Haha, jag vakna en morgon till idag och kollar ut så är det helt vitt ute och snöar. Inte på det bästa humöret när det gäller vädret nu direkt för jag tycker det känns helt fel att det ska snöa mitt i maj? Aja, men idag har jag min shortsdress och min blåa tröja från GinaTricot. Idag har jag inget särskilt planerat jag har bara bestämt att när jag kommer hem ska jag göra en god smothie och sen ska jag träna på min dans så den inte glöms bort!
Här har ni besivet! Föresten, ha en bra dag! 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (3)



Vad för rubrik ska jag ha?

Datum: 2011-05-03 | Tid: 21:18:14
Hejsan på er, hoppas ni mår bra! Idag har jag varit i skolan och sedan var jag på dansen för att på söndag har jag dansuppvisning, jag hoppas det blir roligt. Idag ska jag säga er att det är maj måndad och vi har haft runt 15-25+ här jag bor och imorse när jag steg upp från sängen och kolla ut genom fönstret då ska ni veta vad jag såg från himmeln. Det var SNÖ! Och jag vart inte lite irriterd eftersom snön inte är mina bästa kompis just nu om det är juni om en månad och det är sjutton en sommarmåndag, nästan lika som maj. Imorgon vill jag verkligen inte se samma sak igen för denna dag har det snöat.
Lite random bild men det är jätte segt just idag att lägga in nya bilder från Iphoto tyvärr!
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (3)