Mina arkiv (från min andra blogg) Juni 2011

Datum: 2011-06-01 | Tid: 19:44:00

DEN VARMASTE DAGEN

Datum: 2011-06-30 | Tid: 20:27:06
Fotograf: Jag, Var: Hos min morfar, Kamera: Canon EOS 550D.

Tjenixen! Denna dag som varit idag är nog den varmaste dagen jag varit med om sommaren 2011. Herregud, vad det har varit varmt. Jag trodde verkligen ett tag att jag skulle svimma av värme. Kändes typ som det var 45 grader just i solen liksom. Det går inte att beskriva dagens värme. Dagen har jag iaf spenderat med Johanna igen så vi var först hemma hos henne sedan cyklade vi ner till stan och käkade. Hittade även ett linne på Monki för 30:- det var alltså 50% rabatt. Jag ska visa linnet för er någon dag, inte just nu för jag måste bara koppla av en stund nu vid datorn för det känns som jag varit igång hela dagen eller känns? Jag har rättare sagt varit det.

Ha en fortsatt underbar kväll 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (25)



En ny dag som vanligt

Datum: 2011-06-30 | Tid: 08:31:16

Bilden är tagen för flera år sen i Kneippbyn på Gotland. 

Idag ska jag för övrigt vara med Johanna också hela dagen så vi få se vad vi hittar på. Jag också passa på att säga nästa vecka drar jag iväg till Öland med min pappas båt från onsdag till söndag så jag är osäker om jag kan blogga där men kanske. Men kom ihåg, att det var bara kanske så ifall ni undrar varför jag inte skulle blogga så vet ni ju varför. Nu ska jag fixa mig och äta frukost för pappa ska till jobbet så när han åker, åker jag med till Johanna på samma gång! 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (17)



40 GRADER!

Datum: 2011-06-29 | Tid: 16:45:42


(Bilden gick inte att göra större just nu). Denna bild togs en sjukt varm sommardag förra året. 

Jag och Johanna har varit ute och solat i säkert 40 garder, det var så sjukt varmt. Efter det bestämmde vi oss för att gå in för det vart jätte varmt tillsut. Bara i skuggan var det 34 grader varmt om inte mer. Just nu sitter vi bara och slappar och har det bra. Jag åker till min pappa ikväll ist så vi får se när jag åker till han. 

Ha en fortsatt trevlig dag, kram Emilia! 

Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (4)



29 JUNI

Datum: 2011-06-29 | Tid: 10:09:02

Johanna vakna typ vid sju och jag vaknade runt åtta. Vi halv nio bestämmde vi oss för att gå upp så vi fixa frukost och gjorde sedan oss iordning. Vi har även hunnit träna lite på Johannas balansboll och jag kan säga att det var väldigt vingligt. Just nu kollar vi bara på bloggar och om en stund fixar vi mat. Senare på dagen tänkte vi cykla till min mormor och morfar och bada i poolen igen eftersom dagen hittils ser ut att bli väldigt varm!

En bild på lösnaglarna jag testade igår, jag blev faktiskt rätt nöjd! 

Länk till inläggetKategori : Jag pysslarKommentarer (21)



Chillar med Johanna!

Datum: 2011-06-28 | Tid: 22:44:21
Hej, jag sover hos pappa imorgon ist och sover hos Johanna idag. Förut var vi på stan sedan drog vi hem till mig. Vi fixa med mina naglar och så, kanske ni får se en bild på dem imorn? Sedan var vi däremot ute och sprang ganska långt i hettan vid 30 grader varmt. Efter det åkte vi till Johanna och så bestämmde vi oss för att cykla och ta oss ett kvällsdopp hos mormor och morfar så det satt fint. Just nu är vi hemma och bara slappar!

Bilden är från våras på ett ställe jag och Johanna var på. 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (1)



Shopping time!

Datum: 2011-06-28 | Tid: 08:42:23
Idag drar jag och Johanna runda på stan så vi får se vad jag hittar där eller om jag kommer hem med något. Däremot ville jag också säga att min uppdatering var ganska låg igår för jag spendera dagen ute i solen och en sväng hos mina kusiner. Idag kommer jag blogga som vanligt igen och jag mobilbloggar nog lite med men ibland blir mina inlägg från mobilen helt crazy så var berdd på dig. Liksom rubriken blir inte som jag tänkt mig ibland, rubriken blir liksom början på texten jag skriver i inlägget och så. Men jag ska iaf försöka fixa så jag kan mobilblogga!

En bild på mina kusiner i vintras, skönt med sommar nu! 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (30)



Mobilblogg - ute i solen!

Datum: 2011-06-27 | Tid: 18:23:58

img_2126 (MMS)

Mobilblogg - ute i solen!

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (9)



Dagens!

Datum: 2011-06-26 | Tid: 22:22:05

Min dag har varit suverän, förut var jag och käka på Mcdonals och sedan varit på mysiga promenader i den varma solen. Jag har även hunnit ta lite bilder på mig med dagens outfit och min kära lillasyster Elin. 

Kvalitén på bilden kanske inte vart perfekt men den funkar!


Elin är igång precis som vanligt. 


Ha en fortsatt trevlig kväll, kram från mig. 

Länk till inläggetKategori : OutfitsKommentarer (22)



Vad ska jag göra?

Datum: 2011-06-26 | Tid: 12:06:55
Hm.. vad ska jag hitta på idag? Jag är bara på mitt rum just nu och tänker, däremot har jag även varit ute lite. Men något hittar jag nog på senare. Okej, idag kollade jag även på Kenza som var på nyhetsmorgon och det var verkligen kul att se henne på teven och så och att hon kunde besvara lite intressanta frågor man kanske undrat lite över tidigare.

Föresten, jag säljer just nu en iPod nano på Tradera just nu den är svart och bara använd 2 gånger, inga repor i den eller något. Det ingår hörlurar + datakabel. Just nu ligger den på 499:- är du sugen på att lägga ett bud och kanske köpa den, klicka då här kom även ihåg att du kan också bra kolla på den om du trycker på länken med!

Elin på bilden 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (36)



Bilder från midsommarafton

Datum: 2011-06-25 | Tid: 21:44:00
Nu är jag hemma från landet igen, jag fota lite grann och dem bilderna tänkte jag ta och visa nu! 











Hoppas ni också har haft en trevlig midsommar med mycket mat, sol och även haft det sjukt kul!
Länk till inläggetKategori : FestligheterKommentarer (19)



+ en helt vanlig dag!

Datum: 2011-06-22 | Tid: 09:49:55

(Jag ursäktar bilden, jag tog den från datakameran). 

Just nu är jag hos mormor och morfar, jag åkte alltså dit imorse sedan lämnade jag även Elin på dagis innan. Lite senare idag ska vi åka till Elgiganten och fixa en sak med min kamera eller liksom med mitt minneskort för jag tror det är trasigt för att det går inte att ta ett enda kort utan att det står 'fullt minne'. Sedan kanske jag ska åka till stan och lämna två filmer jag hyrde, eller så gör jag det imorgon innan vi åker till landet. Haha, i dont know? 

Ha en bra dag!
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (4)



min nya header!

Datum: 2011-06-21 | Tid: 20:00:57
Jag är sjukt glad över min nya header som snälla Sara hjälpte mig med igen. Föresten snart är det ju midsommar också och jag kan redan säga att jag ska till min morfar då igen med min familj och fira där och då vet ju ni att kan jag absolut inte blogga därifrån. Jag kommer ta massor fina kort och visa när jag kommer hem för jag tror nämligen jag kommer hem på lördag igen! 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (3)



+ my day

Datum: 2011-06-21 | Tid: 19:26:37
Länk till inläggetKategori : NyheterKommentarer (2)



i'm back!

Datum: 2011-06-21 | Tid: 14:06:27

Jag är tillbaka nu, skriver mera senare! 
Länk till inläggetKategori : NyheterKommentarer (7)



PAUS

Datum: 2011-06-09 | Tid: 21:27:14
(En liten enkel & snabb bild från PhotoBooth).

Jag tar en liten bloggpaus och kommer snart tillbaka! 
Länk till inläggetKategori : NyheterKommentarer (28)



VINNARNA!

Datum: 2011-06-09 | Tid: 15:18:57

Nu tänkte jag prsentera vinnarna över dessa nagellack. Sara har vunnit det rosa och Matilda det gråa. Grattis till så och jag kommer skicka detta till er så fort jag fått den info jag behöver för att skicka det! 

(Jag kommer göra lite mera inlägg ikväll senare, så ni inte undrar varför den inte vart uppdaterad).
Länk till inläggetKategori : NyheterKommentarer (8)



En trevlig kväll!

Datum: 2011-06-08 | Tid: 22:46:20


(Bilden är frrån 2008 rätt länge sen men har inga bra bilder direkt på pappa's dator). 

Jag har haft en jättetrevlig kväll. Jag och pappa var och åt på Oleray's så jag åt hamburagre. Sen gick vi hem så när jag kom hem sprang jag lite fort till coop och handla lite godis till mig och pappa. Nu ska jag snart lägga mig för jag känner mig trött och jag ska upp ganska tidigt imorgon också men som tur är det snart helg. Imorgon bitti är jag osäker på om jag kan göra något inlägg för jag har lite extra bråttom imorgon men annars kommer ju såklart ett nytt inlägg när jag kommer hem. Jag slutar skolan 15,00 imorgon. 

Ha en fortsatt trevlig kväll! 

Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (13)



SNART DRAR JAG!

Datum: 2011-06-08 | Tid: 19:48:38
Precis packat klart väskan till pappa. Jag drar om en 20 min typ så ska vi käka något gott hoppas jag! Om ni undrar varför jag skrev jag åker 18,00 så var det för vi ändra tiden. Just nu sitter jag annars bara och lyssnar på låten - Rabiosa med Shakira och Pitbull. Den är jäkligt bra och passande till sommaren! 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (17)



ORIENTERING = TRÅKIGT!

Datum: 2011-06-08 | Tid: 14:48:17

(Bilden är rätt gammal, har inga bra bilder på denna dator jag sitter vid nu). 

Nu är jag hemma från skolan. Imorse hade vi orientering och det var jätte tråkigt för det var varmt & sen var alla lappar man skulle hitta borta så det var rätt så dåligt med att man gick runt där med en karta i onödan för att leta efter en lapp i typ 2 tim så var den sedan borta. Annars har dagen varit rätt bra och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Klockan 18,00 kommer pappa och hämtar mig så ska vi åka till min farmor en liten stund. 

Ha det jätte bra! 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (24)



PAUS

Datum: 2011-06-08 | Tid: 12:00:00

Bild - google 

Just nu är jag i skolan och paus men ska snart ha pass igen, höhö. Detta inlägg är tidsinställt! 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (3)



FRÅGESTUND

Datum: 2011-06-08 | Tid: 11:00:00

Nu ska jag ha en liten frågestund som håller på tills på fredag och då svarar jag på frågorna. Eller liksom jag tar ut ett par frågor jag tycker är bra som jag svarar på. 

Passa på och fråga nu så kanske jag just svarar på din fråga! 
Länk till inläggetKategori : NyheterKommentarer (12)



FORTFARANDE AKTIV!

Datum: 2011-06-08 | Tid: 07:21:19

(Bild sen i vintras, jag är inte så fin på bilden men). 

God morgon ännu en gång. Idag är det onsdag så dagarna bara rullar vidare. Idag ligger jag på 12e plats på aktivaste bloggen men jag är rätt nöjd ändå. Man kan inte heller räkna med att man nästan ligger hägst upp när det är skoldagar för då har man ju oftast inte tid att göra inlägg på dagen om man inte gör tidsinställt inlägg som jag gör ibland. Idag slutar jag skolan 14,00 så åker jag sedan hem och packar lite eftersom jag ska sova hos pappa idag. 

Hoppas ni får en toppen dag! 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (16)



KOMMER INTE PÅ NÅGON RUBRIK!

Datum: 2011-06-07 | Tid: 21:42:47

(Bilden är inte så bra, den är från förra året men). 

Det börjar bli kväll och jag ska snart stänga av datorn och bara slappa och kolla lite på teven. Jag ska sova hos pappa imorgon, egentligen skulle jag det idag men vi ändrade till imorgom ist. Så jag längtar, hoppas även vi kommer äta något gott. Just nu har inte jag något mer särskilt att tillägga, eller jo en sak. Idag var vi på ett ställe som heter Folkparken och där finns en liten pool. Jag och mina andra bästa kompisar Linnéa och Fidelhi ramla ner i poolen med kläderna på så vi var inte lite blöta när vi sedan kom tillbaka till skolan så vi fick direkt åka hem och byta kläder. Haha! 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (23)



HOT KVÄLL

Datum: 2011-06-07 | Tid: 20:26:17

(Denna bild gick inte att göra störra, tagen förra året). 

Klockan är halv nio på kvällen och jag har badat i vår nya pool hemma och haft det skönt. Sedan orkade jag inte vara hemma mer så jag cyklade hem till mormor och morfar så jag sova över hos dem och bada ikväll för jag är så varm! Nu ska jag äta något litet kvällsmål för jag blev lite hungrig. Hoppas jag även är kvar på aktivaste listan imorgon för då blir jag verkligen glag! 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (15)



MY SUNSHINE

Datum: 2011-06-07 | Tid: 16:46:46
Fotograf: Jag, Modell: Elin, Kamera: Canon EOS 550D
Jag pysslade med ett litet kollega på Elin och blev rätt nöjd. Nu är jag hemma och ska bara ut och slappa i solen typ, senare sen med blir det kanske också ett videoinlägg! 
Länk till inläggetKategori : Foto - barnKommentarer (55)



HOME FROM SCHOOL

Datum: 2011-06-07 | Tid: 15:23:30


Nu är jag hemma från skolan, eller jag är hos mormor och morfar. Jag har precis ätit lite mallanmål och det är varmt ute. Jag ska strax ut och bada tror jag och sola lite grann. Jag är så hilma glad idag att jag ligger på plats 8 på aktivaste listan. Därmed funderar jag på att snart ha en frågestund, eller vad tycker ni? 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (18)



KÄRA SYSTER

Datum: 2011-06-07 | Tid: 13:30:00
Fotograf Jag, Modeller: Jag och Elin, Kamera: Canon EOS 550D
Nu är klockan 13.30 och jag kommer snart hem, ville bara göra en liten snabb uppdatering för inte bligen ska bli tråkig! 
Länk till inläggetKategori : Foto - barnKommentarer (16)



TIDINSTÄLLT INLÄGG

Datum: 2011-06-07 | Tid: 10:30:00
Här kommer lite mer tips för att du ska få ha fnt hår! Texten kommer från boken, Fridas tjejbok 2011.

Produkter för dig alla har olika hårtyper och därmed olika förutsättningar att få den hårkvalitet som önskas. Välj rätt produkter genom att prova dig fram. Känns ditt hår torrt och slitet använd ett schampo och ett bra balsam för just ditt hår.

Packa in lägg ner lite extra omtanke och tid på ditt hår en gång i veckan genom att att byta ut ditt balsam mot en näringsrik inpackning.

Skydda mot solen det är inte bara kroppen som behöver solskydd på sommaren. Även håret slits och skadas i starkt solljus, så använd alltid en UV-produkt som enkelt sprayas över frisyren.

Pynta rätt tänk på att vissa accessoarer sliter på håret, särskilt om de har vassa metallkanter. Välj med fördel mjuka smycken och se till att byta frisyr med jämna mellanrum.

Bra rutiner undvik att borsta håret när det är blött, då går stråna lätt av. Dra istället igenom håret med fingrarna lite lätt, och vänta med att reda ut resten tills håret har självtorkat. Fön, plattång och locktång är en stor bov för håret. Avstå från dessa verktyg så ofta du kan, använd  alltid värmeskydd innan styling!

Huvudmassage passa på att massera hårbotten när du schamponerar håret. Blodcirkulationen ökar och bidrar till ett friskare och fräschare svall.


Kom ihåg, jag är i skolan nu så jag slutar 15.00 så skriver mera i eftermiddag och inte tidigare! 
Länk till inläggetKategori : SkönhetKommentarer (15)



MY OUTFIT

Datum: 2011-06-07 | Tid: 07:34:42
Fotograf: Jag, Modell: Jag, Kamera: Canon EOS 550D
God morgon, idag är det skola igen. Och det är bara 8 dagar kvar till sommarlov för mig. Helt sjukt alltså! Jag är glad idag också för idag ligger på på 8nde plats på aktivaste listan så jag stiger och stiger nu bara. Hoppas jag får lika många fina läsare idag som igår.
Dagens outfit -
T-Shirt med tryck
Hängselshorts
Hoppas ni får en bra dag, kram Emilia! 
Länk till inläggetKategori : OutfitsKommentarer (15)



bubble

Datum: 2011-06-06 | Tid: 21:23:17
Fotograf: Jag, Kamera: Canon EOS 550D

Klockan är snart halv tio och jag ska typ lägga mig är väldigt trött. Men innan de ska jag bara kolla igenom lite skolarbeten. Alltså jag fattar inte, det är bara 9 dagar kvar tills skolavslutningen och morgon 8. Alltså bara 6 skoldagar kvar, shit! Hoppas ni fortfarande har anmält er i min tävling där ni har chansen att vinna nagellack. Men nu säger jag god natt till er & bligen för denna dag så ses vi imorgon igen. 

Juste, måste bara säga att jag är sjukt glad över alla 1285 sidvisningar på bloggen och alla mina 682 unika besökare. Det hinner säkert bli ännu mer ikväll. Hoppas jag får ännu mer imorn! 
Länk till inläggetKategori : Foto - macroKommentarer (35)



STYLING PRODUKTER

Datum: 2011-06-06 | Tid: 20:13:48
Jag tänkte skriva lite smått om styling's produkter i detta inlägg och texten kommer från boken, Frida tjejbok 2011. För er som inte har den så är den sjukt bra men nu är ju problemet löst om jag skriver lite tips här!

Hårspay fixerar frisyren och håller alla hårstrån på plats. Hårspay finns med olika hållbarhet.

Värmeskydd ska alltid användas innan du plattar, lockar eller fönar håret. Det skyddar mot slitage.

Mousse appliceras i handdukstorrt hår för bäst resultat. Det ger volym, fyllighet och stadga till frisyren.

Saltvattenspray är särskilt snyggt på sommaren. Det ger en känsla av strävhet i håret, som ter bad i saltvatten.

Serum förhindrar frissighet samtidigt som det gör håret superiet och glansigt.

Torrschampo fräschar snabbt upp håret om du inte hinner tvätta det. Det doftar gott och ger en matt känsla.

Hårtoning färgar håret, men inte permanent. Det är skonsammare än hårfärg och tvättas gradvis ut ur håret. Intensivtoning håller fler tvättar till skillnad från ett toningsschampo.





Länk till inläggetKategori : SkönhetKommentarer (34)



NU VILL JAG HA FÖRSLAG!

Datum: 2011-06-06 | Tid: 19:00:57
Jag ska börja göra lite mer video's på min blogg men problemet är jag vet inte vad jag ska göra i mina video's för ni ska tycka om de. Nu vill jag att ni skriver precis allt ni skulle vela ha med i mina video's. Det kan t.ex vara visa runt i huset, visa mitt rum, visa min garderob, visa hur jag förvarar mitt smink, eller något utomhus, ni kanske vill ha tips. Inte vet jag? Så därför vill jag ha era förslag, skriv precis allt ni kommer på!

Kram på er, från Emilia. 
Länk till inläggetKategori : VideosKommentarer (37)



SHOP

Datum: 2011-06-06 | Tid: 18:13:05
Idag köpte jag ett par sandaler, jag behövde verkligen ett par nya nu till sommaren och till skolavslutningen.

Har även fått en ny svart cardigan.

Det var shoppingen för denna gång! 




Länk till inläggetKategori : ShoppingKommentarer (33)



GREEN GRASS

Datum: 2011-06-06 | Tid: 16:52:43

Fotograf: Jag, Kamera: Canon EOS 550D 

Nu är jag hos mormor och morfar och har badat. Mina kusiner var där också men nu har de åkt. Vi ska snart också åka hem tror jag. Imorgon ska jag kanske sova över hos pappa så det blir kul. Kom ihåg att ni kan vara med i min lilla tävling där du kan vinna nagellack som du scrollar ner lite. 

Ha det bäst, kram Emilia! 
Länk till inläggetKategori : Foto - naturKommentarer (27)



HAPPY HAPPY HAPPY!

Datum: 2011-06-06 | Tid: 14:48:43
Fotograf: Pappa, Modell: Jag, Kamera: Canon EOS 550D (min).

Nu ska jag strax åka till mormor och morfar och bada i deras pool. Jag åker dit med Felicia jag vet inte om några mer hänger med men. Jag ville bara göra en hälsning och säga vart jag skulle och så. Föresten så är jag sjukt glad för jag är med på aktivaste listan! 
Länk till inläggetKategori : Foto - självporträttKommentarer (38)



EN HELT VANLIG DAG

Datum: 2011-06-06 | Tid: 13:56:44
Fotograf: Jag, Modell: Jag, Kamera: Canon EOS 550D

Nu har jag kommit hem från stan, vi fika ist för att äta glass och sedan kollade vi runt och lite så. Jag köpte mig även ett par vita sandaler som jag kanske kan visa sen om jag hinner. Nu är det jätte varmt hemma hos oss så jag ska ut och bada lite i våran nya pool snart tror jag!

Ha en trevlig dag. 
Länk till inläggetKategori : Foto - självporträttKommentarer (16)



AVSLUTAD

Datum: 2011-06-06 | Tid: 10:20:45
TÄVLINGEN AVSLUTAD!
Länk till inläggetKategori : NyheterKommentarer (94)



VÅR VÄRLD ÄR FULL AV FÄRG

Datum: 2011-06-06 | Tid: 08:53:37
Fotograf: Jag, Kamera: RICOH (min förra).

God morgon på er. Idag är det måndag men man är ju ledig idag som tur. Imorgon blir det skola igen och det är verkligen inte många dagar kvar till skolavslutning. Igår sov Johanna över hos mig så vi tänkte cykla till Halvars sen (ett populärt ställe att köpa glass). Bara vädret håller i sig och skiner som det gör nu där ute.

Hoppas ni får en varm och fin dag önskar Emilia! 
Länk till inläggetKategori : Foto - macroKommentarer (25)



Min och Johannas film!

Datum: 2011-06-05 | Tid: 21:01:00
Hej på er, jag och Johanna har gjort en liten film som heter ''Bästa vänner forever''. Eller det är som en liten trailer. Våra namn i filmen är Emma (jag) och Matilda (Johanna). Hoppas ni gillar får lilla trailer, tryck på videon för att se! 
Länk till inläggetKategori : VideosKommentarer (22)



SÖTA ELIN

Datum: 2011-06-05 | Tid: 17:26:30
Fotograf: Jag (Emilia), Modell: Elin, Kamera: Canon EOS 550D

Ikväll ska vi äta tacos och jag har även varit med Johanna idag. Ikväll ska hennes föräldrar & bror komma till oss. Vi ska äta, äta chips och ha det roligt. Jag och Johanna var nyss på ica och handla lite mat & godis. Det var verkligen kämpigt när vi skulle tillbaka och upp i uppförsbackar. Men nu chillar vi bara! 
Länk till inläggetKategori : Foto - barnKommentarer (39)



Kola hoppar hinder

Datum: 2011-06-05 | Tid: 12:11:03
Fotograf: Johanna Rapp, Modeller: Jag och Kola, Kamera: Canon EOS 550D (min).

Nu ska jag strax åka till Johanna och ha det lite kul, hoppas ni andra får en jätte bra dag. Men nu måste jag åka så vi ses senare på bloggen, hejda på er! 
Länk till inläggetKategori : Foto - djurKommentarer (35)



MONKI

Datum: 2011-06-05 | Tid: 09:11:46
Sjukt snygga kläder från Monki, alla dessa kläder finns där! 
Länk till inläggetKategori : Mode/StilKommentarer (37)



God morgon på dig

Datum: 2011-06-05 | Tid: 08:20:34
(Bilden är liten, men det tar jätte lång tid att förstora ibland och så).

God morgon, hoppas ni har haft en bra natt. Idag skiner solen ute och sen kanske jag ska bada eller jag vet inte. Har inte direkt något planerat för dagen. Skönt att vi är lediga imorgon också men sen börjar jag igen. Jag går i skolan tills på tisdag nästa vecka har avslutningen på onsdagen i någon timme. Alltså det har gått så fort tycker jag.

Ha en trevlig dag! 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (0)



BARA ETT FOTO PÅ MIG

Datum: 2011-06-04 | Tid: 21:36:27
Fotograf: Jag, Modell: Jag, Kamera: Canon EOS 550D
Länk till inläggetKategori : Foto - barnKommentarer (38)



TREVLIG KVÄLL

Datum: 2011-06-04 | Tid: 20:45:25
Fotograf: Jag,  Modell: Jag, Kamera: Canon EOS 550D

Hoppas ni haft en trevlig kväll, det har iaf jag. Ikväll grilla vi och hade det mysigt. Jag har även gjort klart lite skolarbete. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag ska nog kolla lite bloggar & svara på kommentarer, osv. På måndag ska jag ju även presentera vinnaren för min andra tävling där ni kunde vinna sticker's till naglarna och armband.

Ha en fortsatt trevlig kväll alla söta läsare! 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (13)



Vinnare över dagens blogg + länk

Datum: 2011-06-04 | Tid: 17:49:49
Jag tänkte nu ta och presentera vinnarna över dagens blogg + länk som jag just nu har lottat ut. Och det är inga mindre än MathildaNathalie och Zirre. Stort grattis till er tre, nu ska ni även få en länk av mig från min blogg som leder till eran. Föresten, för att komma till deras bloggar är det bara att ni trycker på deras namn i inlägget eller på länkar för där finns dem också! 
Länk till inläggetKategori : NyheterKommentarer (12)



Tillbaka i stan!

Datum: 2011-06-04 | Tid: 16:25:52

(Dålig bild, bilden är tagen typ för 5-6 år sedan).

Nu är jag tillbaka igen, på landet kunde jag INTE blogga så jag vart lite besviken på det. Nu har jag åkt hem från morfar men inatt sover jag hos mormor och hennes man fast jag kallar han morfar också. Vi ska grilla sedan ska jag bada i deras pool för vi har det jätte varmt här. Lite senare sedan ska jag lägga upp lite nya bilder och ska även presentera lite senare ikväll vilka som har blivit dagens blogg så senare sen blir det lite bättre uppdatering för jag måste verkligen typ bada nu!

Kram på er, från Emilia! 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (17)



friday

Datum: 2011-06-03 | Tid: 09:01:39

God morgon på er. Idag är det fredag och just nu är jag hos Johanna. Jag ska hem vid 11 för då ska ju jag till min morfar. Igår var ju vi på HC så det var detta linne jag köpte. Föresten, inatt börja min allergi jätte mycket så jag tycker det är jätte jobbigt men jag har min medicin.

Hoppas ni får en trevlig fredag. (Kom ihåg, om jag inte bloggar senare eller imorgon så kan det vara för att det är dålig sändning där ute).
Länk till inläggetKategori : ShoppingKommentarer (23)



FOTOT

Datum: 2011-06-02 | Tid: 17:04:31
Länk till inläggetKategori : FotonKommentarer (50)



svart och vit

Datum: 2011-06-02 | Tid: 16:47:42
Fotograf: Jag, Modell: Jag, Kamera: Canon EOS 550D

Just nu sitter jag och Johanna och käkar lite chips och dricker läsk. Jag har även duschat så jag känner mig ren och fin nu. Snart ska jag packa ihop väskan för jag ska ju sova hos Johanna inatt så vi ska snart gå till henne. Föresten på HC förut köpte jag ett svart linne på Vero Moda. Jag kanske visar det på en bild sen, vi får se!

Ha en trevlig kväll, kram Emilia 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (12)



syster

Datum: 2011-06-02 | Tid: 15:23:56
Fotograf: Emilia (jag), Modell: Elin, Kamera: Canon EOS 550D
Länk till inläggetKategori : Foto - barnKommentarer (16)



my friend

Datum: 2011-06-02 | Tid: 15:21:57
Fotograf: Emilia (Jag), Modeller: Jag & Johanna, Kamera: Canon EOS 550D (min).
Länk till inläggetKategori : Foto - barnKommentarer (5)



STAN

Datum: 2011-06-02 | Tid: 10:22:15
Fotograf: Linnéa Modell: Jag Kamera: Canon EOS 550D (min).

Jag ska strax åka till HC och gå och kolla lite, kanske köper något med. Ska åka dit med Johanna så vi ska runt och kolla lite. Imorgon åker ju jag till morfar som bor på landet så vi får se om det funkar att blogga där eftersom det kan vara dålig sändning där ute. Var gärna med i mina tävlingar med!

Nu måste jag åka, ha det så bra! 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (38)



DAGENS BLOGG + LÄNK

Datum: 2011-06-01 | Tid: 21:19:10
Nu så har du chansen att vinna dagens blogg + en länk från min blogg. Det enda du behöver göra är att kommentera jag är med. På lördag kommer jag lotta ut 3 lyckliga vinnare, skulle det inte bli lördag så blir det söndag jag lottar ut ist. Vill du däremot ha två lotter så du har större chans att vinna, isf skriv ett inlägg på din blogg om att jag har dagens blogg + länk och sedan skriver du med min adress till bloggen. Obs, kom ihåg om du ska ha två lotter måste du även skicka länken i kommentaren så jag ser att du gjort ett inlägg.

Lycka till nu kära & fina läsare! 

Tävlingen är avslutad!
Länk till inläggetKategori : NyheterKommentarer (30)



nature

Datum: 2011-06-01 | Tid: 18:23:28
Fotograf: Jag, Modell: Jag, Kamera: Canon EOS 550D
Länk till inläggetKategori : Foto - naturKommentarer (31)



we have summer now!

Datum: 2011-06-01 | Tid: 18:10:59
Fotograf: Jag Modell: Jag Kamera: Canon EOS 550D
Länk till inläggetKategori : Foto - självporträttKommentarer (6)



ELIN DÅ!

Datum: 2011-06-01 | Tid: 16:42:06
Länk till inläggetKategori : VideosKommentarer (15)



1 JUNI

Datum: 2011-06-01 | Tid: 09:02:55
Bilderna är tagna ifrån ett naturreservat vid vattnet.

Gud det är sommar idag, 1 juni vad kul! Men jag är ändå hemma idag eftersom jag hade något i mig igår så kanske det smittar fortf, men kommer göra skolarbete hemma idag ändå. Men min allergi har börjat slå ut lite grann, min allergi är ju alltså så att mina fingrar börja klia så jag måste äta tabletter som medicin, min allergi kommer alltså när det är höga gräshalter och det börjar mycket tidigare med det nu i år.

Ha en bra onsdag!