Mina arkiv (från min andra blogg) September 2010

Datum: 2010-09-01 | Tid: 19:27:00

Söt blingmus

Datum: 2010-09-28 | Tid: 20:44:21

Hitta en riktigt gullig blingmus, själv tyckte jag den var jätte söt och något jag verkligen vill ha. Rekomenderas för er tjejer som gillar bling och speciella prylar. 



P.S Förlåt för jag inte skrev något igår, hade tyvärr inte tid.

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



Förlåt

Datum: 2010-09-26 | Tid: 13:26:58

Jag är ledsen för igår, hann tyvärr inte med att skriva därför skriver jag idag. Jag har börjat städa och och hos mormor. Hemma hos mormor ska jag börja damsuga huset och hos mamma städar jag och pysslar lite, får 100:- av mamma och av mormor så i månaden får jag 800:- för jag har städat. Idag ska jag bara ta det lugnt resten ut av dagen och har pratat med världens underbaraste pappa precis. Vi ska träffa på torsdag då han fyller år! 


En bild på mig när jag var 5 år.


Länk till inläggetKategori : Kommentarer (1)



The last song

Datum: 2010-09-24 | Tid: 21:46:14
Har precis varit nere i soffan och kollat på The last song med mamma. Den var riktigt bra tycker jag men verkligen sorglig. Gråten satte verkligen nere i halsen. Nu är jag uppe på mitt rum och chattar på nätet samtidigt som jag bloggar. 

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



Insektsklubba

Datum: 2010-09-24 | Tid: 21:41:34

Hitta en cool klubba men inget jag skulle smaka, det är en slags klubba med en insekt i, låter dessutom inget vidare men rätt så coolt. Men kan inte tänka mig att så många vill stoppa den i munnen. 
Från - http://www.coolstuff.se/Ackelgodis

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (3)



Clothes

Datum: 2010-09-23 | Tid: 19:53:53

Tänkte visa er hur jag ser ut idag, och säga vart kläderna kommer ifrån!
Föresten ska fundera på om jag ska ha en bra digitalkamera istället för systemkamera.



Linne - (Köpt i köpenhamn)

Tröja - KapAhl

Halsband - Diddi

Armband - Lindex

Strumbyxor - Lindex

Snart börjar Idol längtar.

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (2)



Inte tid

Datum: 2010-09-22 | Tid: 21:39:01

Hejsan mina läsare!

Har inte tid att skriva mera idag tyvärr för kollar på tvn just nu. Skriver självklart imorgon!

En bild på min söta lillkusin selma.

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (2)



Akuten med lilltjejen

Datum: 2010-09-22 | Tid: 21:35:33

Akuten med lilla flickan.

Idag hände en oväntad sak, nämligen lillasyster Elin skulle klättra upp på sin barnstol. Mamma sade till henne Elin gå ner där ifrån innan du ramlar och slår dig! Självklart när Elin skulle klättra ner ramla hon och slog i huvudet i vårt stengolv. Hon blev såklart väldigt ledsen strackarn, men efter det blev hon väldigt trött och somnade uppe i sängen. Efter ett tag kom mamma på att det inte är så bra att sova om hon hade hjärnskakning eller något liknande så vi fick tyvärr väcka henne. Hon var jätte ledsen och var illamående tror vi. Efter några minuter ringde Macker upp sjukvårdsupplysning och dem ska att vi skulle åka till akuten med henne eftersom hon mådde dåligt och fick en bula i huvudet. När vi väl var framme fick vi vänta rätt så länge men och pigna även upp lite. Efter ett tag var det våran tur och dem kolla blodtryck och det såg bra ut. Sedan kom doktorn och undersökte henne men hon hitta inget särskilt men skulle hon t.ex kräkas eller något sådant skulle vi åka tillbaka med henne. Tycker så synd om henne eftersom hon även är riktigt hes. 



Länk till inläggetKategori : Kommentarer (3)



Dagens sötis

Datum: 2010-09-21 | Tid: 15:14:55

En liten gris skulle aldrig skada att ha i hemmet. Dem är ju så sjukt gulliga. Även fast dem är lite lortiga ibland

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (2)



Nyklippt

Datum: 2010-09-21 | Tid: 15:09:53

Hej mina läsare!

Jag har inte skrivit på några dagar som ni ser, men jag har varit ledig och inte hunnit. Idag är det min sista lediga dag. Jag har klippt mig idag eller bara topparna inte mera! Det blev mycket bättre och lilla Elin sprang runt inne på salongen precis som vanligt! Jag hitta även en riktigt bra OSIS hårspray, ska köpa den på stan en annan dag. Jag mamma och Elin var på rusta och handlade lite. Mamma hitta en massa prylar samtidigt som jag och Elin köpte lite godis. Nu är jag hemma och har nyligen bakat chokladflarn.

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



Cupcakes

Datum: 2010-09-17 | Tid: 10:51:46
Hallå alla mina läsare!

Idag är jag också hemma ifrån skolan för jag inte är riktigt bra än, men är lite bättre! Idag har jag bakat cupcakes för första gången ensam. Det var riktigt kul och det är något jag kommer göra igen. Jag sitter nu här i soffan och vilar med datorn i knät och kollar samtidigt på tvn. Idag ska jag inte göra så mycket än att vila ska runt tolv till mormor och morfar för att få lite mat i magen, dem kommer och hämtar mig sen. 

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (3)



Emilias tjejtips

Datum: 2010-09-16 | Tid: 09:32:48

1. Ta hand om din insida

Det är inte föränn insidan mår bra som utsidan strålar. EMILIA ger dig en lektion i inre skönhet!

Ge och ta emot beröm

Många tycker att det är svårt att berömma kompisar och ge komplimanger till kompisar. Och sanningen är att vi i överlag brukar vara ganska dåliga på att visa när vi tycker att någon har gjort något bra. Träna på att berömma andra ärligt och uppriktigt. Berätta vad du tycker och beundrar hos minst en vän varje dag. Att ge och få komplimanger får dig att må bättre!

Acceptera din kropp

Du behöver inte älska din kropp, men det är viktigt att acceptera den! Ställ dig framför en spegel med alla dina kläder på och studera dig själv noga. Först del för del, sedan på helheten. Upprepa proceduren flera dagar i rad. Efter några gånger framför spegeln kommer du märka att du vänjer dig vid hur just du ser ut. När du känner dig redo ska du ta av dig och stå i tunna kläder framför spegeln. Titta noga, vänja dig vid hur du ser ut och börja acceptera dig själv. Prova, det fungerar!

Uttryck dina känslor
Att säga vad du tycker och tänker är bra för självrespekten. Vänta inte på att någon annan ska säga vad du har tänkt. Våga säga vad just du tycker och stå för dina smarta val. Säg vad du känner, sträck på dig och visa vem du är!

Våga älska dig själv
Lär dig älska dig själv för den du är - uniik, speciell och helt otrolig! Den finns baraen som du, och det ska du vara stolt över. Tänk på vad som gör dig nöjd och vilka egenskaper som du gillar hos dig själv. Du mår garanterat inte bra av att söka fel och brister. Tänk på att din relation till dig själv är den viktigaste relationen i ditt liv!

 

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



Dagens sötis

Datum: 2010-09-16 | Tid: 09:09:32




En liten gosig tigerunge skulle inte vara så tokigt att krama om. Den är dessutom riktigt söt. 


 

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



Onsdag

Datum: 2010-09-15 | Tid: 20:45:34

Hejhej mina läsare!

Idag är det Onsdag vilket betyder att det snart är helg igen. Idag har jag varit i skolan och har ju träffat mina sötnosar Linnéa, Nora och Fidelhi. Vi öva också på våran teater-dans en liten stund. Sen fika vi på frukt och kex. Vilket var riktigt gott. Jag och Linnéa har bland annat jobbat hårt på våran Advokatbok som vi imorgon ska redovisa. Som tur hjälpte snälla Lilia oss att måla det så det gick en ett steg snabbare. Ja, sedan närmde sig klockan sig åt 2 så då fick vi ju gå hem. Jag följde med mormor och morfar hem och har jobbat med vårt tema artbete vi håller på med i skolan. Är klar nu som tur!  Nu gör jag inte så mycket mer sitter här vi datorn och slappar. 

Föresten Moa fyller 12 år idag. Grattis till henne, bjuder även på en gammal bild med mig och Moa på från turkiet, när vi var små.

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (1)



Tillbaka

Datum: 2010-09-12 | Tid: 16:33:12
Hejsan alla!

Som ni ser är jag tillbaka för jag ska tänka på vilken kamera jag ska ha, kanske tar en liten enkel känns jobbigt att gå och hålla på en systemkamera. Idag kom jag hem till mamma har sovit hos pappa nu sen i fredags. Har haft det roligt och älskar vårat bubbelbadkar som vi har hos pappa. Nu är jag hemma har precis ätit nuddlar. Riktigt gott!

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (1)



Kommer vänta

Datum: 2010-09-05 | Tid: 20:13:52

Hejsan alla!

Ville bara säga att jag har inte skrivit på några dagar som ni sett, kommer helt enkelt vänta med att skriva tills jag får min systemkamera tror jag så jag kan ta fina & snygga bilder. Har ingen kamera just nu. Så kommer snart tillbaka. 

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (4)



Tar ledigt

Datum: 2010-09-02 | Tid: 18:18:29
Tar ledigt ifrån bloggen idag, vi ses imorgon. 

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (1)



Rolig dag

Datum: 2010-09-01 | Tid: 17:48:42

Hejsan!

Idag har det varit en riktigt rolig dag tycker jag. Jag vaknade åkte till mormor och morfar och åt frukost. Sen åkte jag till skolan och träffade Linnéa, Nora och Fidelhi. Först hade vi svenska och sedan engelska. Maten var absolut inget vidare, efter det gick vi till folkparken där hade vi roligt med vi körde faktiskt pingis, det var ett tag sedan man körde det. Sen fick vi sluta vid 2 så vi drog hem till mig då direkt med bussen. När vi kom hem hade vi bestämt att vi skulle köra anden i glaset så vi var så nervösa på hur det skulle gå. Det börja med att vi skulle ner i källaren och leta efter papper för att göra en spelplan, det första vi gjorde var att skrika och springa ut för jag hörde eller rättare sagt inbillade mig att jag hörde ett annorlunda ljud, vi sprang ut och var kanske där en kvart sen fick vi för oss att vi skulle sjunga och massa för att inte vara rädda så vi sjön oss in till tvn och hade högt ljus på barnkanalen. Efter det åt vi lite mellis och vi prata sen var vi på mitt rum och gjorde spelplanen och sedan var vi så modiga att vi vågade spela, det funkade faktiskt vart riktigt förvånad. Sen så åkte dem hem och nu är jag hemma vid datorn och äter samtidigt frukt.

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)