Mina arkiv (från min andra blogg) Augusti 2011

Datum: 2011-08-01 | Tid: 19:48:00

God natt!

Datum: 2011-08-31 | Tid: 22:07:26
Nu ska jag sova för jag är trött, god natt hörs imorn! 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (11)



381 kr
“Trendigaste färgen i vår är mintgrön.”
/ Ellen Westin

Tekniska problem!

Datum: 2011-08-31 | Tid: 20:01:27
Bloppisen kommer om ca 15-30min för att det gick inte lägga att inportera bilder från min dator just nu så måste ta ett USB-minne och föra över dem till min andra laptop och lägga in dem där ist. 


Länk till inläggetKategori : NyheterKommentarer (2)



Bloppis ikväll - var redo!

Datum: 2011-08-31 | Tid: 18:54:28


Jag lovade ju för ett tag sen att ha en bloppis med det blev ju inget av. Ikväll mellan 19:30-20.00 tänkte jag starta den. Så var redo, det kommer inte vara så dyrt heller. Är det något ni hittar så mailar ni till min mail direkt och skriver. Den som mailar först om plagget får köpa det så det är därför det är viktigt att vara i tid & hålla utkik.

Hoppas jag får något sålt, det vore kul! 

 

Länk till inläggetKategori : NyheterKommentarer (14)



Sommarvideo

Datum: 2011-08-31 | Tid: 17:21:54
Jag har pysslat ihop en liten sommarvideo såhär dagen innan hösten. Det är faktiskt årets sista sommardag idag för imorgon är det 1 September vilket innebär är höst.

(Kolla gärna i full HD för att få bäst kvalité på bilderna)
Jag låter videon få säga allt! 
Länk till inläggetKategori : VideosKommentarer (12)



VINNARNA!

Datum: 2011-08-30 | Tid: 20:44:54
Nu har jag kämpat hela kvällen med att skriva lotter med alla namn så det tog sig sin lilla tid. Nu har jag iaf dragit fram tre vinnare så ni orkar nog inte vänta längre än att få veta vem som är de tre vinnarna.

På 1:a plats har vi Jennifer och ni kan komma till hennes blogg genom att klicka här och hon vinner det mörkrosa läppglanset

På 2:a plats har vi Johanna och hennes blogg kan ni komma till genom att klicka här och hon vinner lösnaglarna.

På 3:a plats har vi Nadin och hennes blogg kan ni komma till genom att klicka här och hon vinner sticker's till naglarna.

Stort grattis till de tre vinnarna. De ni tre behöver göra nu är att skicka mail till mig där det står namn, adress, postadress och osv för att produkterna ska kunna skickas till er. 



Länk till inläggetKategori : NyheterKommentarer (6)



Är ni taggade?

Datum: 2011-08-30 | Tid: 07:56:11
God morgon. Hoppas allt är bra. Idag kommer ju vinnaren av Depend utses så jag hoppas ni är taggade. Vinnaren kommer presenteras någon gång i kväll så ni får hålla utkik. Nu ska jag strax åka till Skolan så jag slutar idag 14.15 och efter det ska jag till America och hämta hem Photoshop (dem ska hjälpa mig att fixa det) så det ska bli riktigt kul att äntligen så testa på det.
Nu har jag en aning bråttom så mer uppdatering blir det sen. Obs, kanske att ni får ett mobilinlägg sedan men inte med någon bild tyvärr. :/ 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (5)



After school ♥

Datum: 2011-08-29 | Tid: 14:35:23

Idag har jag varit i skolan, precis som vanligt då men. Vi har stort allt bara jobbar med svenska idag så jag börja på en filmreceion som man hade som mål att fixa. Annars har jag bara varit med Linn, Bea, Elsa och Ellen på skolan idag så vi har haft det riktigt kul. 

Svar på en fråga, När ska du ha din bloppis?
Svar: Jag skulle ju haft den för ett tag sedan men det vart inget av för jag hann inte klart att fota allt och sedan kom dagarna då jag hade fullt upp och inte hann fortsätta med bloppisen så vi får ta den någon dag när jag har tid helt enkelt. 

Enkel bild på mig idag. Som ni kanske ser har jag köpt en ny grön tröja. Den är super mysig och kommer ifrån Vero Moda. 

Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (32)



Fredag kväll!

Datum: 2011-08-26 | Tid: 22:19:26
Fotograf: Jag, Modell: Elin, Kamera, Canon EOS 550D.

Det har redan hunnit bli fredag och snart lördag till och med. Idag har jag ägnat dagen mest i skolan tills 13:00. Efter skolan var jag och kika runt en sväng på stan med Linn. Imorgon ska jag och pappa kolla på lite höstkläder till mig innan allt börjar ta slut, haha. Ikväll har jag mest slappat framför teven och bara tagit det lugnt.
Länk till inläggetKategori : Foto - barnKommentarer (14)



Vinn produkter från Depend.

Datum: 2011-08-24 | Tid: 15:52:19

I sammarbete med Depend har ni nu chansen att vinna snygga lösnaglar, häftiga sticker's till naglarna och ett läppglans i mörkrosa färg. Jag kommer att lotta ut tre vinnare. Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är att skicka en kommentar där det står att du är med och tävlar, glöm heller inte bort att skriva namn & e-post. Tävlingen håller på tills den 30 Augusti (tisdag nästa vecka). 

Har ni frågor kan ni antingen mejla eller skicka en kommentar med din fråga. Här nedaför kommer bilder på de tre priserna. 


Länk till inläggetKategori : NyheterKommentarer (65)



Cheap Monday

Datum: 2011-08-21 | Tid: 11:36:07
Idag är det söndag så imorgon är det skola igen. Förlåt för jag inte skrivit på några dagar men har ganska fullt upp nu med skolan och så. Idag ska vi gratta Elin (min lillasyster) eftersom hon fyller 3 år morgon så firar vi henne med släkt idag ist. Jag känner även att jag måste damma av min dator för den är såhär dammig och så nu som den typ alltid blir. får ni med så? Det är iaf något jag verkligen blir störd utav.

Igår var jag på marknaden och kolla runt så hitta jag även ett par Cheap Monday jeans på D&Company. Förra veckan hitta jag ett till par
Cheap Monday jeans som var lite ljusare och lägre midja på men jag behövde verkligen lite nya jeans nu till skolan & hösten.
Länk till inläggetKategori : OutfitsKommentarer (23)



New watch! ♥

Datum: 2011-08-16 | Tid: 19:35:43
Hej på er!

Idag är det tisdag och igår var det måndag och jag var på världens roligaste skumparty. Herregud var roligt det var, det tråkiga var det att vi var tvugna att åka hem rätt tidigt eftersom jag skulle upp så tidigt idag. Men direkt när jag kom hem hoppa jag in i duschen och slet säkert i 5 minuter för att få av mig mina genom våta jeans. Aja, idag var jag ju på ett ställe som hette America där jag fick lära mig om lite bloggdesign & foto så det var verkligen roligt och jag ska ju kanske som skrivet i tidigare inlägg börja sälja designer för en rimlig summa. Ni kanske även ser att jag har bytt bakrund och lite andra texter med. Imorgon så ska jag och mina vänner Linnéa och Julia hälsa på våran förra skola eftersom vi ska byta nu alla tre fast Julia till en annan inte Kunskap.

Jag var även på stan igår innan skumpartyt och inne på Glitter kunde man ta en valfri påse men man såg inte vad som var i men det var ju massor smycken så en påse koastde 50:- så jag fick massor örhängen och något armband och halsband och det roliga var det när jag kom hem plusade jag ihop alla smyckens summa tillsammans och jag kom upp i hela 820:- för allt och fick påsen med alla smycken för 50:- så snacka om fynd!

Fick även en sjukt snygg klocka från posten idag och en sådan har jag önskat mig jätte länge har hade tänkt och köpa men vilken tur att jag fick en helt gratis på posten som funkar perfekt! 


Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (75)



Tagga för skumparty!

Datum: 2011-08-15 | Tid: 08:36:43

Fotograf: Johanna, Modell: Jag, Kamera: Canon EOS 550D (min). 

God morgon på er! Idag är det måndag och jag sov hos mormor och morfar inatt så har jag även nära till Maja med eftersom vi ska på skumpartyt ikväll. Just nu har jag precis ätit frukost och kollat på teven. Ska fixa mig om en stund och ordna med lite saker. Jag är sjukt taggad för ikväll så jag hpååas det kommer rocka! 

Ha en bra dag, kram Emilia! 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (67)



Hur hinner jag?

Datum: 2011-08-14 | Tid: 14:53:28
Hej igen!

Idag är det söndag och nu har jag inte bloggat på några dagar och inte haft min bloppis som jag lovade men jag hinner inte. Nu har jag haft massor och göra även de sista dagarna innan jag börjar skolan också. Jag ber om ursäkt för jag inte skrivit men ska försöka komma igång lite bättre nu även fast jag alltid skriver så men ska försöka om jag hinner.

Imorgon är det skumparty så ska nog gå på det med Johanna om hon kunde för hon ger besked om det ikväll. På tisdag ska jag åka till et ställe tidigt på morgonen där jag ska lära mig lite om foto & design. På onsdag åker vi och hälsar på min gamla skola eftersom jag byter och dagen därpå börjar jag skolan själv.

Jag har köpt två nya fåtöljer och nytt bord som ni ser och då tagit bort mitt skrivbord. (Bildkvalitén kanske inte är så bra men tog bara lite snabbt med datorn nu).


Har även köpt ny byrå med en snygg glasskiva högst upp med. 

Länk till inläggetKategori : DesignKommentarer (48)



Bloppis

Datum: 2011-08-09 | Tid: 12:25:11
Dagens outfit!
Tröja från Mon Row, jeans från GinaTricot. 
Hej på er. Just nu väntar jag på Linnéa som strax ska komma eftersom hon ska sova hos mig inatt. Vi vet inte ännu vad vi ska hitta på men något blir det ju. Ikväll ska jag ha en bloppis på bligen med kläder & lite mer. Den börjar runt 17-20 jag vet ärligt talat inte eftersom jag och Linnéa ska hitta på något med. Här nedanför kommer en liten bild på en tröja jag ska sälja men det kommer massor mer sen.


Länk till inläggetKategori : OutfitsKommentarer (27)



DU ÄR SÖTNOSEN

Datum: 2011-08-08 | Tid: 17:39:53
Min söta sötnos på bilden här ovanför.
Idag har jag inte gjort något intressant och har varit hemma och ute men inget annat, haha. Imorgon ska jag troligtvis vara med Linnéa så vi får allt se vad vi ska hitta på då. Jag längtar till den 18onde augusti för då är det augustifesten och Rixfm festival med massor kändisar. Problemet är det att dagen efter där börjar vi skolan så vi kan inte vara kvar så jätte sent och ha det roligt tråkigt nog men det blir säkert bra ändå.
Lite senare ikväll kommer även en liten sommarvideo som jag pysslat ihop med massor bilder. 
Länk till inläggetKategori : Foto - barnKommentarer (11)



VIDEO BY ME

Datum: 2011-08-08 | Tid: 09:17:08
Hej på er. Nu var det verkligen ett tag sedan jag skrev men jag låter videon tala istället så där får ni veta mera. Föresten, videon filmades in igår kväll och sedan tog det så lång tid att ladda upp den på YouTube så det passa bättre att lägga in den idag. Hoppas ni fattar då att min blogg fyller 1 år idag och inte imorgon! 

Kolla gärna i full HD! 

Länk till inläggetKategori : VideosKommentarer (21)



white flower

Datum: 2011-08-02 | Tid: 21:19:51
Fotograf: Jag, Kamera: Canon EOS 550D

God kväll just nu sitter jag och äter en god Hello Kitty glass haha. Imorgon bitti åker jag och Felicia till HC (Hageby centrum). Vi ska alltså hänga på låset för efter det åker vi till min mormor & morfar och badar. Jag har bara 5% kvar så får göra något mer inlägg imorgon. 

Dagens längtan, till min bloggdesign blir färdig...
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (14)



1 AUGUSTI! :)

Datum: 2011-08-01 | Tid: 17:03:04
Hejsan hoppsan!
Idag är det 1 augusti, haha redan?! Jo men det är det, men det har gått så enormt fort tycker jag men det är ju fortfarande sommar som tur är. Idag har vi varit vid en fin sjö och det har varit hur varmt som helst så jag har blivit rätt så brun nu igen. På bilden över ser ner även min era cuff som jag köpte från Style by Tyra och jag älskar den. Jag ville därmed skriva att nu på sommarlovet blir det inte alltid så aktivt eftersom man är ute mycket mer och då vill jag ju inte bara sitta framför datorn så jag hoppas ni läsare förstår mig och jag har även skrivit i några tidigare inlägg att jag kommer börja vara lika aktiv framåt hösten/när skolan börjar igen så.
Ha en riktigt fortsatt bra dag!