Mina arkiv (från min andra blogg) Mars 2011

Datum: 2011-03-01 | Tid: 19:36:00

Swimming tomorrow.

Datum: 2011-03-31 | Tid: 21:22:29
Imorgon ska vi simma med klassen. Vi ska åka till badhuset med klassen morgon och vi ska simma 150 meter bröstsim och 50 meter ryggsim. Det ska nog gå jätte bra, vi hade prov på detta i 4an och jag klarade det. Men vi ska göra det igen, men nu är det inget särskilt prov nu gör vi det för träning ist. Så jag har packat så det är klart tills imorgon.

Nu ser ni min systemkamera på bilden.
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (4)



Support WFP

TÄVLING - BLOGGSVAR

Datum: 2011-03-30 | Tid: 19:53:39
Nu ska jag ha en till tävling där ni kan vinna bloggsvar. Jag kommer välja en på måndag kväll den 4 april. Denna gång för ni ska kunna vinna är den som jag tycker har varit aktiv på min blogg som att kommenterat kanske frågat lite frågor i mitt bloggsvar, ni är även aktiva genom att skicka fina bilder till mig. (Alltså bilder på mig och kanske skrivit text eller så). Om ni vill skicka sådana bilder till mig kan ni skicka på dem på [email protected] , så ni är alltså även aktiva genom att skicka sådana bilder. Så som sagt för att kunna vinna bloggsvar denna gång gäller det att vara aktiv på bligen och kommentera osv, ni har större chans om ni frågor mycket och gör fina bilder och så. Men om ni ska vara med och tävla är det bra att ni kommenterar - Jag är med!
(Skriv gärna med e-mail direkt så jag kan skicka bloggsvaren om just du kanske vinner?). Lycka till! 
Länk till inläggetKategori : NyheterKommentarer (9)



Felicia's video

Datum: 2011-03-30 | Tid: 19:13:26
Hejsan! Bloggen har varit dåligt uppdaterad men det är för jag varit sjuk och inte varit på humör. Nu är den igång igen och jag mår bättre så imorgon blir det skola igen. Föresten nu har jag också fått min systemkamera det är en Canon EOS 550D den är mycket bra och det blir riktigt fina bilder med den. Jag ska få kameraväska och lite mera tillbehör på fredag också.
Jag var ute en stund med Felicia min ''låtsas syster'' vi är inte syskon på riktigt men eftersom vi bor ihop så känns det som det, men det är min mammas killes dotter. Men ja, hon gjorde ett litet video-inlägg när vi var ute.


Ha en bra torsdags kväll, någon som vet om det är något bra på teven kväll?
Länk till inläggetKategori : VideosKommentarer (2)



Mona dress

Datum: 2011-03-29 | Tid: 08:49:21
Jag hittade en söt klänning på GinaTricot's hemsida som kallas för Mona dress och den finns i alla möjliga färger, den kostar 199:-. Man får till ett skärp också om ni ser bilden när nere och om jag ska ha en sån vill nog jag helst ha den i svart färg. Tyget är inte så tjockt bilket betyder att den är nog skön att ha på sommaren fast man kanske ska ha en vitt också för om ni inte vet så blir ju mörk färg rätt varmt på sommaren. 

Länk till inläggetKategori : Mode/StilKommentarer (27)



Kom med massa tips!

Datum: 2011-03-28 | Tid: 22:15:34
Hejsan! Jag ska börja ha lite mer videoinlägg men jag vill ha tips vad jag ska ha i mina videos, kanske ska jag visa min garderob eller mitt smink? Jag kan visa runt i mitt hus och jag kan visa min favorit plagg, jag kan ha smink, foto eller hår video med tips? Ja, skriv in mer tips allt ni kommer på och jag menar verkligen allt, inget är omöjligt kanske jag just väljer ditt tips. Men skriv ALLT ni kommer på!

Elin på bild. 
Länk till inläggetKategori : VideosKommentarer (3)



Jag längtar till imorn.

Datum: 2011-03-28 | Tid: 20:05:54
Ni såg rubriken och ni kanske bara tänker, va? Jag ska förklara, imorgon ska jag få en systemkamera en Canon EOS 550D. Gud är så glad, men ändå mår jag dåligt på samma gång men det är ju ganksa bra ändå. Men jag lovade ju också visa klänningen och det men jag fotar förmodligen det imorgon om jag mår bättre för jag har inte orkat göra det idag tyvärr. Men jag hoppas ni ha tålamod. 

Men som sagt, då vet ni om nyheten införr imorgon. 
En bild sen i höstas.
Länk till inläggetKategori : NyheterKommentarer (14)



Vart en dag hemma idag

Datum: 2011-03-28 | Tid: 16:28:58
Som ni vet är jag förkyld och jag är hemma idag från skolan. Det är jag förmodligen morgon också för jag vill inte att det ska bli värre så därför stannar jag nog hemma. Jag missa tårttävlingen på Junis idag som jag hade längtat så mycket till. Otur då!

Det vart en bild sen i vintras.
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (9)



Förkyld, åh nej!

Datum: 2011-03-27 | Tid: 22:09:52
Nu är jag helt genom förkyld. Gud vad jobbigt jag är frysen, blåsor i munnen och täppt i näsan. Fy jag hatar det verkligen och nyser gör jag med. Men idag har jag varit på stan med Maja och vi åt Ben & Jerry glass. Gud så gott, har ni smakat det någon gång? Sen gick vi och kolla efter klänningar och jag hitta en jätte fin klänning som jag ska ha på skolavslutningen så jag ska köpa den imorn. Jag hitta också något snyggt, jag vet inte vad det heter men det är shorts med hängslen alltså i jeans tyg och den ska jag också köpa imorn.
På skolan imorgon ska vi på stadsvandring och ta med oss fika så jag tar med bulle och brago kakor med choklad. Mums det blir gott, hoppas bara inte det blir kallt när vi går!
Kusin Selma och lillasyster Elin på bilden.
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (5)



Solig lördagsmorgon

Datum: 2011-03-26 | Tid: 10:18:03
God morgon!
Nu sitter jag här och äter yoghurt och juice. Här i Linköping där jag är just nu är det soligt och fint ute. Hoppas ni läsare också har det så. Idag vet jag inte riktigt vad jag och pappa ska hitta på men kväll åker jag iaf hem till mamma igen om jag inte ska kanske vara med Maja som jag och hon pratade om igår.
Bilderna jag tar är med min webbkamera som sitter inbyggd i min MacBook så den är inte så bra, men jag längtar efter kameran jag vill ha. Jag vill ha en Canon EOS 550D 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (1)



Örhängen, väldigt snyggt!

Datum: 2011-03-25 | Tid: 19:20:02
Jag älskar örhängen, eller gör inte ni det?! Jag tycker det är snyggt med det, men ibland blir det så att man bara tar paus ifrån örhängen det gör jag. Men jag märkte precis att ett av mitt favorit örhänge jag hade på mig just nu har jag tappar nånstans. Väldigt synd, jag hittar säkert inte det igen tråkigt nog. Men, så är livet för oss alla!
Jag tyckte faktiskt dessa örhängen var väldigt snygga, bara dem inte är för stora för det blir bara jobbigt. Men dessa örhängen kommer från GinaTricot och kostar 99:-
Länk till inläggetKategori : Mode/StilKommentarer (2)



LINKÖPING

Datum: 2011-03-25 | Tid: 19:12:28
Just nu befinner jag mig i Linköping. Jag tog tåget förut till Linköping och mötte pappa på stationen. Min pappa har nämligen ett eget företag i Linköping så vi ska grilla och lite så kväll sen så sover jag och pappa kvar här också eftersom det finns sängar på kontoret.
Jag sitter här vid pappas skrivbord och känner mig som värsta kontorkvinnan eller vad det kallas, hahahaha?!
Hoppas vi får en trevlig kväll, kram Emilia!
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (3)



Vad ska jag välja för kamera?

Datum: 2011-03-21 | Tid: 21:53:09
Min kamera gick ju som sagt sönder igår vilket innebär att jag och pappa kolla lite idag. Jag vill helst ha systemkamera istället för en för en vanlig kompaktkamera. Jag vet inte än vilken kamera jag ska ha men någon blir det. Och varför jag vill ha systemkamera är för det finns mycket mera inställningar och roliga tillbehör till systemkameran än vad som finns till vanlig kompaktkamera. Men jag och pappa ska kolla lite mer i veckan.
Länk till inläggetKategori : NyheterKommentarer (3)



God morgon

Datum: 2011-03-21 | Tid: 07:44:09
God morgon läsare! Idag är det skola igen för alla barn. Jag ska strax äta frukost och sen åka till skolan. Men jag måste säga en sak vad som hände igår när jag höll på och göra en design video jag skulle använda och visa er på bloggen. Kan ni gissa vad som hände? Min kamera gick sönder. Men jag ska fixa en ny nu i veckan.
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (3)



Allt fixat & klart

Datum: 2011-03-20 | Tid: 18:06:48
Nu är allt fixat & klart med bloggen. Är verkligen jätte nöjd, eller vad tycker ni?
Jag undrar om inte vi kan följa varandras bloggar via blog-lovin? Är du intresserad kan du kommentera det så vet jag det.
Ja, just nu gör jag inget särskilt jag har varit hos min mormor och morfar och blivit bjuden på lunch tillsammans med min familj. Nu har vi åkt hem och gör speciellt ingenting och vet inte heller vad jag ska göra. Jag vill hitta på roliga saker jag kan skriva om i bloggen men just nu är det inget särskilt jag vet.
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (2)



Mina tips

Datum: 2011-03-20 | Tid: 08:44:32
Mitt filmtips - Tusen gånger starkare
Mitt låttips - 21s century girl - Willow Smith
Kläder - Shorts & tröja, något snyggt skärp. (Såklart något under shortsen med, som strumpbyxor eller tights).
Det var mina tips för denna gång. 
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (2)



Americano shorts

Datum: 2011-03-20 | Tid: 08:34:08
Kolla dessa snygga shorts. Jag vill jätte gärna ha sådana coola shorts till sommaren. Man kan hitta dessa grymma shorts på BikBok vet inte riktigt vad dem kostar tyvärr men det kan ju kollas upp. Fick även ett annat par jätte snygga shorts av pappa förra helgen. Är verkligen grymt nöjd över dem.
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



Saknat bloggen så mycket

Datum: 2011-03-19 | Tid: 21:48:50
Hejsan hoppsan! Oj det var ett bra tag sen jag skrev men det var för jag tog en liten paus. (Det behöver faktiskt vi alla). Men nu är jag tillbaka men nya tag och jag är jätte jätte jätte glad gissa varför?! Jo för att jag har en ny design till bloggen den är lite mer vår/sommar känslor i den. Så snälla Sara har kämpat med att göra den fina designen. Jag har betalat men jag tror hon inte sitter vid datorn just nu så hon kommer sätta in koden imorgon runt 11-12 eller tidigare så var på hugget imorgon om ni vill se min vackra design! Jag älskar den verkligen. 
Ni kan ju bara gissa vad som hände igår när all snö hade smält och man kände att det var vår, det kom snö ännu en gång till. Jag och en av mina bästa vänner Nora.