Mina arkiv (från min andra blogg) Februari 2011

Datum: 2011-02-01 | Tid: 19:35:00

Vinnaren av bloggsvar

Datum: 2011-02-24 | Tid: 16:05:28
Hejsan, förlåt för dålig uppdatering idag men jag har sovit hos mormor och nu är jag med Fidelhi så det kanske inte blir någon mer uppdatering idag tyvärr, men som sagt har jag lovat att presentera vinnaren av bloggsvar idag och jag måste säga att det är Olivia med bloggen www.oliviasandinpekka.blogg.sejag kommer fort som möjligt skicka bloggsvaren. Men stort grattis!
(Tar ingen bild till detta inlägg) 
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



Bloggsvars resultaten idag!

Datum: 2011-02-23 | Tid: 17:33:49
Hejsan! Jag har tänkt ut att bloggsvars vinnaren kanske avslöjas idag. Men isåfall vill jag att ni frågorMASSOR i mitt bloggsvar så kanske jag är snäll och låter er få se vem som är vinnaren nu ikväll, men som sagt en massa frågor vill jag ha från flera stycken. 
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



Är typ helt slut!

Datum: 2011-02-23 | Tid: 16:36:05
Nu har jag möblerat om mitt rum helt själv och luft en stor hylla och byrå med kläder och bytt plats på skrivbordet, jag är väldigt trött nu kan man säga efter ha dammat, rensat, städat och allt annat. Men jag älskar känslan när man gjort om i rummet och man sitter vid ett nytt ställe med datorn det är så roligt tycker jag.

Juste, förut var ju vi på badhuset men jag tog tyvärr inte med kameran för jag tänkte vidare att den kanske kan bli snodd om man tar med den så jag tog inte den chansen så den fick helt enkelt stanna hemma, så jag har tyävrr inga bilder ifrån badhuset!
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



Kommer tillbaka senare

Datum: 2011-02-23 | Tid: 10:11:28
Nu ska jag strax åka till badhuset, jag kommer uppdatera bloggen när jag kommer hem sen med en massa härliga kort hoppas jag.
Ursäkta att bilden är sne, hinner inte ändra det nu.
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (1)



Vilken härlig dag!

Datum: 2011-02-23 | Tid: 09:29:25
God morgon alla läsare! Jag ska snart äta lite frukost sen drar vi kanske till badhuset och badar på bland annat Croco Island som är barnlandet för mindre och det passar perfekt för Elin och sen blir det lite vattenrutschbanor i äventyrsbadet så det ska bli jätte kul, jag ska också få mina favorit snax där, dem är verkligen jätte goda! Det är courcream och chili smak så jag brukar blanda dem smakerna och ha båda två.

Aja ska ner och äta lite frukost nu så jag orkar med början av dagen.
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



Ny duschad

Datum: 2011-02-22 | Tid: 20:20:57
Japp ni såg rubriken, nu är jag ny duschad. Och just nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om för jag gör inget särskilt. Fast egentligen skriver jag ju om något eftersom jag skriver om detta. Ja ni förstår nog vad jag menar, jag gör rättare sagt inget intressant just nu om jag säger så ist. Jag har iaf fått den bästa tidningen i posten nämligen Julia och jag älskar den tidningen, i detta nummer i tidningen handlar det om att göra saker själv alltså pyssel om jag ska säga det på ett enklare sätt.
Sluta inte att läsa min blogg, det kommer komma en massa roligt om några dagar jag lovar er och på torsdag får ni se vinnaren för bloggsvar.

Big hugs!
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



Hos mormor och morfar

Datum: 2011-02-22 | Tid: 14:09:39

Nu är jag ensam hemma hos mormor och morfar men dem kommer snart hem tror jag nog. Jag funderar på att börja skriva lite om kändisar i bloggen också, hal ite kändisnytt. Jag ska iaf fundera lite mer på saken men det åker mer mot ja en nej känner jag så för hoppningsvis blir det ett ja så hål utkik ikväll på bloggen. 

Aja, jag kände bara att ville göra en liten uppdatering på bloggen. 

Gammal bild på mig och min ksuin Elis

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (14)



My clothe's today

Datum: 2011-02-22 | Tid: 11:18:39
Nu har jag gjort mig iordning och ätit frukost, eller det gjorde jag för ett tag sen då. Aja detta med prao har vi kollat upp och det gick inte på h&m vi kolla även om det gick på GinaTricot och Lindex men det vart ett nej. Jag ska kolla om man får praoa på OK för där praoa jag för två år sedan och det var faktiskt kul. Nu tänkte jag ta en liten förmiddagsfika så ska vi se vad vi hittar på idag, imorgon ska iaf Fidelhi kanske sova hos mig.

Linne från Gina - 129:-
Skärp från Gina - 129:-

Ha en riktigt bra dag önskar jag er alla!
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (4)



Morning

Datum: 2011-02-22 | Tid: 09:30:31
God morgon! Klockan är snart halv tio och jag ska strax äta frukost, jag njuter verkligen av sportlovet vi har denna vecka sen så är vi lediga två extra dagar nästa vecka och det är måndag och tisdag, men det är vi har studiedagar då.

Igår kväll funderade jag jätte länge på vart man kan fråga om prao och jag hade jätte svårt att bestämma ett ställe jag skulle fråga men nu har jag kommit fram till ett jag vill fråga och det är h&m men jag vet inte om jag vill praoa de båda två dagarna eller bara en dag, för jag tänkte att det kan ju vara kul att kanske prova två saker. Och isåfall tänkte jag typ fråga Kicks eller något, äsch det är så svårt att bestämma men först och främst ska jag fråga h&m så får vi allt se hur dem svarar.
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (2)



PHOTO BY EMILIA

Datum: 2011-02-21 | Tid: 21:28:06
Nya foton som jag tagit nu ikväll!

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (2)



Nytt skärp

Datum: 2011-02-21 | Tid: 15:06:09
Som jag skrev köpte jag ett nytt skärp på GinaTricot men jag tog fel storlek, idag var jag ju ändå på stan så jag bytte storlek på skärpet så nu passar det perfekt. Här nedanför kommer en bild på skärpet för er som vill se hur det ser ut.


Länk till inläggetKategori : Kommentarer (31)



Biotajm!

Datum: 2011-02-21 | Tid: 15:01:18
Jag och Elin var ju som sagt och såg på bio och vi hade det jätte mysigt med godis och allt. Jag fick med några trevliga bilder jag tänkte bjuda er på.

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (3)



Dear John

Datum: 2011-02-21 | Tid: 12:32:18
Jag fick en film i brevlådan idag ifrån Julia tidningen, Dear John hette filmen och den verkar bra tycker jag Amanda Seyfried ifrån filmen Mamma Mia är ju själva huvudrollen i filmen om jag förstod det rätt.
Jag ska ju bland annat nu om en halvtimme dra till stan och se på bio med Elin. Vi ska se Vart är bus-alfons? och den är bara 40 min, så det är för Elins skull vi går för hon älskar att gå på bio.
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (1)



Thailändska kläder

Datum: 2011-02-21 | Tid: 11:20:25
Jag var i Thailand för tre år sen, och då köpte jag lite kläder där ifrån och två ut av sakerna jag köpte var en rosa strandklänning och en sjal med lila fjärilar. Jag tycker kläderna är så annorlunda och unika på något sätt i Thailand, för dem har sådan  annorlunda stil om man skiljer med vad många här i Sverige tar på sig.
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (1)



Morgonbilder

Datum: 2011-02-21 | Tid: 08:55:20
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (1)



God morgon

Datum: 2011-02-21 | Tid: 07:49:56
God morgon! Jag och Elin har precis vaknat vi sitter här i sängen och gör vårat hon sitter och kollar på Musses klubbhus på playhouse disney och jag sitter här med datorn.
Vi har inget särskilda planer till vad vi ska göra idag då men Elin tjatar att åka till Croco Island som är badstället för de mindre på badhuset, men vi tror inte vi åker idag.
I början på April så har jag prao i två dagar, har ni några tips vart jag kan fråga?
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (1)



Söndag kväll!

Datum: 2011-02-20 | Tid: 21:29:26
Nu är det redan kväll och har precis nattat Elin för hon sover i min säng inatt. Så nu ligger hon i sängen och drömmer säkert jätte sött!

Aja, nu ikväll har jag väll gjort som nästan de alla andra kollat på Solsidan. Gud vad det är bra alltså, haha skratta verkligen när dem tappa sovan från bilen. Gud vad man kulle skämmas om det var man själv som gjorde det.
Nu sitter jag här och käkar noblesse, ha det jätte bra! btw, snälla ställ frågor i bloggsvar.
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (3)



ANSIKTSMASK

Datum: 2011-02-20 | Tid: 17:36:48
Nu har jag precis haft en ansiktsmask på mig, det var den jag köpte igår när jag var på stan med Fidelhi. Den luktade jätte gott och var kall och skön att ha på ansiktet. Den luktade som sagt choklad.
Jag rekommernderar den iaf, den finns på LUSH och den ska hållas kall jag har den i kylen. Och den finns i olika smaker med, sen så fanns det även hårmasker som man skulle ha i håret det verkade också lite kul så jag vart nyfiken på det med, men det får jag väll prova nästa gång!
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (6)



PHOTO BY EMILIA

Datum: 2011-02-20 | Tid: 17:18:16
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



TÄVLING - VINN BLOGGSVAR

Datum: 2011-02-20 | Tid: 14:59:11
Hejhej nu ska jag ha en liten tävling, ni kan nämligen vinna bloggsvar jag kommer lotta ut en person den 24 februari (På torsdag) eftermiddag.
Det ni behöver göra är att -
Kommentera att du är med och det ger en lott men om du vill ha två lotter i burken så får du skriva på din blogg att du är med och tävlar i bloggsvar på min blogg och. Det ger dig alltså två lotter vilket betyder att i burken kommer du stå med på 2 lappar och det ger dig chansen att kunna bli du som blir vinnaren, men isf måste du länka till din blogg så jag ser att du har skrivit på din blogg att du tävlar om bloggsvar hos mig. Och kom ihåg du måste skriva din e-mail också för jag ska kunna skicka bloggsvar till dig om det blir du som vinner. 

Lycka till!
btw, fråga gärna mig frågor i mitt bloggsvar om ni vill!
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (20)



Små barn måste också vara fina!

Datum: 2011-02-20 | Tid: 14:42:00
Jag har precis suttit och pysslat med min lillasyster Elins naglar och hon är bara 2 år.
Hon kom springandes in till mitt rum och sa - Måla min naglar! och då så skulle hon ha rosa färg och sen blommor på naglarna sa hon. (Stickers på naglarna) Och nu ska ni få se resultatet.
Det är faktiskt kul att göra sina syskon glada ibland också, Elin hon var iaf jätte stolt och skulle visa mamma och pappa direkt! 
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (2)



Äntligen

Datum: 2011-02-20 | Tid: 14:26:26
Åh gud äntligen är jag färdig med bloggsvar och allt nu, alltså shit jag fick jätte problem typ hela desginen förstördes men nu är det bra igen, men Sara skulle kanske ändra lite text och sånt bloggen ikväll, så hon hjälper mig lite då.
Men jag som ni ser nu har jag bloggsvar, så fråga på så mycket ni bara vill nu. Och jag kommer snart har en bloggsvar tävling så håll utkik på min blogg.
Ha det super bra!
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



PHOTO BY EMILIA

Datum: 2011-02-20 | Tid: 12:10:42
Jag har precis varit ute och tagit lite bilder.
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (2)



Snart drar jag ut och fotar

Datum: 2011-02-20 | Tid: 11:32:40
Nu har jag precis fixat mig, och kollat in några bloggar jag tycker om. Jag hade bland annat tänk att gå ut och fota lite. Nu kan man ju ändå passa på att gå ut och fota när solen är framme, det är iaf roligare än när solen är bakom molnen för då är det så ruskigt ute tycker jag, det är lite trevligare när solen är framme eller håller ni inte med? 

Bild ifrån Photo Booth, kanske inte så bra kvalite med men fixa bara en liten snabb bild.
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



Sunday morning!

Datum: 2011-02-20 | Tid: 08:23:00
Jag har precis vaknat och ligger fortfarande i sängen. Idag har jag inga särskilda planer för dagen, iaf inte vad jag vet men det blir väll ändå något sen tror jag nog.

Just nu är det 22- ser jag på min Iphone eftersom jag har vädret där, gud det ser ju ut som det är vår om man inte tänker på snön för solen skiner varje dag nu så jag hoppas snön försvinner. Jag tror nämligen inte det bara är jag som är trött på snön och vintern, jag tycks ha fått höra det av många andra också.

Jag och Linnéa
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (4)



PHOTO BY EMILIA

Datum: 2011-02-19 | Tid: 21:17:41

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (8)



Mycket glad!

Datum: 2011-02-19 | Tid: 21:12:54
Jag är jätte glad för jag vann bloggsvar inbjudan från fridafotoo.blogg.se så snällt av henne att hon lät mig vinna. Alltså gud, tacktack!

När jag har lagt in den på bloggen gäller det att ni frågar mig massor av saker.
Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



SPORTLOV JIPPIE!

Datum: 2011-02-19 | Tid: 20:16:37
Ja ni såg rubriken, äntligen sportlov med en massa kul nu hoppas jag. Idag har jag ägnat min dag på stan tsm med Fidelhi vi kolla i butiker och jag hitta en mascara på h&m. Sen så köpte jag ett skärp och ett par solglasögon på gina. Men skärpet ska jag byta storlek på för jag tänkte inte på storleken jag bara ryckte fram ett och gick till kassan. Sen så kollade jag och Fidelhi på bio det vart Trassel i 3D.

Juste kom på med att jag köpte en ansiktsmask på LUSH som i chokladsmak och hon som jobbade i butiken sa med att om det skulle råka komma lite i lite nära munnen kunde man slicka upp de så smakade det choklad, hon hade rätt för när jag kom hem vart jag nyfiken så jag smakade lite bara och det smakade faktiskt inte så illa.
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



- when i hear your voice.

Datum: 2011-02-16 | Tid: 19:52:19
Nu är det onsdag igen, tiden går så fort tycker jag! Jag har precis ätit nuddlar och färska frallor mamma köpte efter ha varit i Stockholm nu sen i måndags. Ikväll ha jag även gjort ansiktsmask så min hy är fräsch och fin. Nu när jag hade ansiktsmask hette den Chantelle (märket). Och jag hade äppeldoft. Den var faktiskt riktigt bra och jag känner redan att mitt ansikte är lent och fint. Ja, nu sitter jag och äter några geléhjärtan mamma gav till mig. Imorgon bitti har jag IUP-samtal i skolan, men det ska nog gå bra!
Min rubrik tog jag ifrån boken ''När jag hör din röst'' fast på engelska.
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (2)



Otur otur!

Datum: 2011-02-09 | Tid: 21:14:15
Som ni ser är min bakrund borta för jag råkade radera den men har mailat hon som gjorde min design och frågat om jag skulle kunna få koden igen, hoppas hon svarar snart så min blogg blir fin igen! Vad klantig jag kan vara ibland.

Have it very nice, hugs Emilia!
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (8)



VECKA 6

Datum: 2011-02-08 | Tid: 21:22:25
Hejhej! Jag kommer att ha en sak som kallas VECKANS... det är så att varje vecka kommer jag ha diss och hiss. (Alltså saker man dissar och hissar.) Ni kan också komma med förslag genom att maila mig på [email protected] ni kan även se min e-mail på informationen på vänster sida om bloggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Veckans dissar!
- Att behöva gå upp på morgonen när man vill fortsätta sova men måste till skolan.
- När man inte vet vad man ska ta på sig för kläder.
- När man ska gå på stan och köpa något och bara behöver dem där 7:- kronorna till.
- När man är med en kompis och man vet inte alls vad man ska göra, man bara ligger i sängen och funderar.
Veckans hiss!
- Första dagen på ett lov är alltid så roligt, eller när man slutat skolan och det är lov. Det är en sån härlig känsla att man får vara ledig och hitta på vad man vill nästan.
- När solen skiner och man får värsta sommar/vår känslorna utomhus.
- När man ska resa iväg och t.ex är på väg till flygplatsen och man känner sig så ivrig och glad.
- När man precis varit ute och fryser eller känner sig dålig och fryser p.g.a det och bara hoppa ner i ett varmt bad är så skönt!


Bild ifrån: we<3it.
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (6)



i am myself, no one else.

Datum: 2011-02-08 | Tid: 20:56:23
Tja alla läsare! Jag tänkte förklara lite vad jag syssla med igår eftersom det inte hann bli något bloggande p.g.a att direkt efter skolan åkte jag till Maja eftersom vi skulle på Junis (Ett ställe där man bakar och pysslar, filmkväll m.m) Och det började för året igår. Sen innan var jag i skolan och jag och Linnéa höll igång med våran rymdfilm till våran redovisning och den ska vara klar på måndag för redovisning, sen så tog vi även lite roliga kort med camen så det vart lite som roliga timmen!

Ja! Så dem bilderna bjuder jag på!
Have a nice evening and sleep well tonight, big hugs!
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (1)



Photo by Emilia

Datum: 2011-02-06 | Tid: 18:08:31
Jag har varit och firat min mormor idag eftersom hon fyllde år i torsdags som sagt , sen när vi kom hem var jag ute och fota lite bilder och har precis börjat använda min converse lite , det känns så vårigt när man börja med sånt.

Nu ska jag äta semlor och åt även semeltårta hos Linnéa igår , men mamma har bakat semlor så det blir en till. Ha det bra!
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (11)



Sött mobilsmycke

Datum: 2011-02-03 | Tid: 21:21:13
Jag har precis satt ett sött mobilsmycke på min Iphone men egentligen kan man inte sätta smycken på Iphone, men jag kom på en sak hur man kunde göra det. Man behöver ett skal till sin Iphone och hålet där man sätter i laddaren kan man även trä dit ett mobilsmycke. Kolla på bilderna här nedanför!
Idag fyller min mormor år och imorgon fyller farmor och då blir det att fira henne, men mormor firar vi på söndag tsm med mina kusiner och så. 
Länk till inläggetKategori : Kommentarer (7)