Mina arkiv (från min andra blogg) April 2011

Datum: 2011-04-01 | Tid: 19:41:00

Haha, älskar låten!

Datum: 2011-04-22 | Tid: 21:56:09
Haha, är det bara jag som gillar denna låt eller gör ni också det? 


Länk till inläggetKategori : Mina tipsKommentarer (3)



Bloggpausen är över.

Datum: 2011-04-22 | Tid: 21:52:50
Nu är jag tillbaka från min bloggpaus och jag tycker också det är skönt att vara tillbaka på bligen igen! Just nu har jag påsklov och det är fredad idag. Just nu sitter jag och äter chips och driver cola. Idag har jag varit hos min kompis Alexandra som jag inte har träffat på jätte länge så det var kul att se henne igen och vi var ute och fotade i det varma vädret.
Länk till inläggetKategori : FotonKommentarer (5)



ELLE tidningar är så bra!

Datum: 2011-04-07 | Tid: 22:06:56
Hejsan på er kära läsare! Dålig uppdatering i know, i know it. Men ni vet hur. Ibland hinner jag faktiskt inte! Men nu ligger jag i sängen och lyssnar på lite musik och har läst tidningar. Jag ska tipsa en jätte bra tidning som heter ELLE som alltså handlar om mode och inspiration. Jag rekommenderar även en tidning som heter PLAZA som handlar om samma sak. Jag älskar mode tidningar och det är även skönhet i dem också vilket är extra bra med dem! I PLAZA tidningen fick jag med SB12 tuggummin dem är jag bra tycker jag bara lite starka. Men i PLAZA får man med bra saker!
En Bild från sommras på mig och mina goda väninnor Linnéa och Nora. Vi var på Gröna Lund på bilden och hade precis åkt flygande mattan i lustiga huset. 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (13)



Saker jag vill ha till sommar

Datum: 2011-04-05 | Tid: 11:00:00
I sommar brukar man ju köpa rätt mycket sommarkläder, jag var inne och kika på GinaTricot's hemsida och kolla på lite nyheter som kommit in. Jag ska visa några plagg som jag skulle vela ha till sommaren.
Jumpsuit - 149:-
Svart blus - 199:-

T-shirt - 199:-
Tröja - 199:-
Jag vill nog mest ha vita kläder till sommaren eller såklart mer ljusa med för att mörka färger som t.ex svart blir så himla varmt, självklart kan jag ju också ha mörka kläder men mest ljusa kläder.
Tidsinställt inlägg!
Länk till inläggetKategori : Mode/StilKommentarer (25)



Solen skinner utomhus!

Datum: 2011-04-05 | Tid: 08:54:53
(Bilden är tagen förra sommaren, alltså 2010).

Hejsan! Dagen blir väll som lik som igår, jag ska ju som sagt till JC och prata där idag med. Jag tänkte skriva lite nu vad jag fick göra där igår. Jag fick, Larma kläder och då satte man i en nål sen trycka i larmet så det lät till lite, jag fick kolla priser i kassan sen skjuta med en slags pistol och sätta dit prislappar, hänga upp kläder, strumpor och sånt med, slänga kartonger och papper. Ja, jag fick ju göra lite mer men det var lite vad jag fick göra. Det var iallafall roligt. Idag ska jag vara kvar där till 17:00 så jag kanske gör något tidsinställt inlägg senare för att ändå uppdatera bloggen, igår vart bloggen så värst uppdaterad och jag skulle ju egentligen presenter vinnaren för bloggsvar igår också men eftersom det bara är 3-5 som är med i tävlingen så kändes det lite sådär att lotta ut när det är så lite så jag tänkte att jag lottar ut en på torsdag kväll.
Ha en bra dag! 
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (6)



JC today!

Datum: 2011-04-04 | Tid: 08:30:09
(Bildern är tagen igår).
God morgon på er, jag är uppe och har precis fått i mig lite frukost. Senare sen ska jag börja klä på mig och fixa till mig för att jag ska paroa på JC idag och jag ska vara där ungefär kvart över tio på morgonen. Jag hoppas det blir roligt att praoa där, jag ska även praoa på JC imorgon också. Igår köpte jag ett par nya byxor från GinaTriot jag kan gärna visa en bild på dem sen. Jag älskar dem iaf.
Ha en trevlig dag önskar jag er alla!
Länk till inläggetKategori : Dagbok/VardagKommentarer (63)



Kalas för kusinen igår!

Datum: 2011-04-03 | Tid: 18:05:22
Igår var jag på kalas hos min kusin Majken som fyllde 4 år i onsdags som ni kanske sett om ni har kollat mitt tidigare inlägg. Jag fotade lite så jag tänkte lägga in bilderna nu. Jag har en till kusin där som heter Elis han är 5 år och fyllde i februari. Majken och Elis är alltså syskon och är båda två mina söta kusiner. 
Majken öppnar sina presenter på denna bild!
Elis ville visa upp sina coola tatueringar.
Länk till inläggetKategori : FestligheterKommentarer (14)



Lite paus idag!

Datum: 2011-04-02 | Tid: 21:46:04
Hejsan! Hoppas ni mår bra? Jag tog en liten blogg paus idag, jag fortsätter som vanligt imorgon. Och på måndag och tisdag så ska jag ha prao, jag ska praoa på JC så det blir nog super.
Igår köpte jag ett par röda converse. Jag hade ett par blå innan med som ni vet men jag kommer använda båda.
Jag köpte även en ny slags stereo fast man sätter sin Iphone eller Ipod i den så kommer musiken i högtalarna ist. Jag hade en annan innan men den gick sönder.
Idag har jag även varit och firat min kusin Majken som fyllde 4 år i onsdags. Bilder från det kommer imorgon, ha en fortsatt trevlig kväll.
Länk till inläggetKategori : ShoppingKommentarer (6)