Mina arkiv (från min andra blogg) Augusti 2010

Datum: 2010-08-01 | Tid: 19:24:00

God natt

Datum: 2010-08-31 | Tid: 21:41:03
God natt allesamands!
Jag kommer inte skriva något mer ikväll vi ses helt enkelt imorgon, ska inte sova just nu men ska fixa lite tills imorgon och så. Och tycker det är så jobbigt med min vagel som jag fått i ögat. Inte alls skönt!
Vi ses imorgon, sov gott.

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



Mysig kväll

Datum: 2010-08-31 | Tid: 20:13:10
Nu sitter jag i soffan med myskläder och kollar på fångarna på fortet, det ska bli spännande att se vilket lag som vinner. Jag har pratat med pappa och kan har kollat lite efter systemkamera och har hittat lite men vi får se vilken jag får. Jag har inte så mycket tid och kolla nu kan inte ha blicken in i datorn nu om jag ska kolla på programet, vet inte om jag skriver något mer idag annars så skriver jag självklart imorgon.

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



Eftermiddag

Datum: 2010-08-31 | Tid: 18:25:03

Hallå!

Hej alla, nu är det eftermiddag eller eftermiddag snart början på kvällen den är snart halv sju. Aja efter skolan var jag ett tag hos mormor och morfar. Kollade lite på tvn sen tog jag en skön dusch hos dem, så nu är man ren och fin. När jag kom hem fixa jag med Teddys grav lite, idag är det faktiskt ett år sedan mitt älskade marsvin Teddy dog. Imorgon är det bestämt att Linnéa, Fidelhi och Nora ska följa med mig hem efter skolan, som tur slutar vi klockan 2 imorgon så det blir bussen hem. Och vi har nämligen bestämt att vi ska köra anden i glaset, haha undrar hur det kommer gå för första gången. Ja nu håller mamma på att göra wok som vi ska alldeles strax äta tror jag. Här kommer några bilder från idag och längtar enormt mycket efter min systemkamera som kanske kommer denna vecka, hoppas verkligen det!

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (1)



Trött

Datum: 2010-08-31 | Tid: 07:16:54

Godmorgon!

Idag är det Tisdag och ska snart till skolan, jag gick upp runt halv 7 och nu är jag klar. Jag har sånt lyx att jag får äta oss mormor och morfar, men det handlar mest om att jag inte ska komma för tidigt till skolan. Aja idag har jag min jeanskofta, tights med dragkedja, vitt tröja med pussmunnar, svarta strumpor. Jag har även fixat håret med en snygg toffs. Ska snart dra måste hjälpa Elin lite för hon ska snart på dagis vid halv 8 för frukost som hon äter på dagis. Sen efter mormor blir det ju skolan hela dagen så kommer hem runt halv tre, tre. Aja vi ses senare!

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (1)



Hejsan alla

Datum: 2010-08-30 | Tid: 15:06:39
Nu är klockan snart 15:00, jag sov en stund runt 11 och sen har jag kollat på tvn och ätit lunch, runt 1 sov jag lite till, nu är jag uppe på mitt rum och snart kommer. Jag mår bättre nu och hostan har nästan gått bort. Snart kommer mormor och morfar med Elin som dem har hämtat på dagis eftersom både jag och mamma är sjuka. Runt 4 kommer Felicia hem, skönt då har jag någon att prata lite med! Lite senare sedan ska jag och pappa kolla på en systemkamera till mig. 

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (1)



Godmorgon

Datum: 2010-08-30 | Tid: 09:05:18

Godmorgon alla!

Åh! Idag är jag enormt hostig så har tagit hostmedicin, och en himlans otur just på Linnéas födelsedag då hon skulle få present av mig. Får verkligen se till att ta det lungt idag så min hosta går bort, har ungefär haft hostan sen i Måndags och det känns lite sådär att den fortfarande sitter kvar tycker jag. Jag ska försöka vila hela dagen och samtidigt blogga lite med datorn i sängen eller soffan. Vi ses senare!

 

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



Förberett för imorgondagen

Datum: 2010-08-29 | Tid: 21:25:43

God kväll allesamands!

Nu har jag precis gjort ordning lite och förberett för imorgondagen för imorgon är det skola igen, jag har bytt skolväska till en snyggare så lagt i lite saker där i som kommer behövas för skoldagen imorgon jag har också valt kläder till imorgon och det blir ett par jeans, svart linne, och h-tröja. Och föresten det är ingen vanlig dag imorgon det är nämligen en speciell dag imorgon för Linnéa fyller 11 år! Vilken tur att jag har köpt en present hon ska få imorgon då, längtar tills att ge henne den.

 

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



Goda nyheter!

Datum: 2010-08-29 | Tid: 19:28:29
Yes! imorgon ska jag och pappa kolla på systemkamera, ska bli jätte kul. Kanske inte får kameran imorgon men kommer få dig, men vet inte riktigt vilken dag så det får vi se. Älskar dig pappa mest i världen, därför du är världens bästa pappa. Ja, nu har jag precis ätit så sitter här framför tvn med datorn samtidigt och bloggar, ha det bra så ses vi senare. 

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



Jag skulle gärna vilja ha en systemkamera.

Datum: 2010-08-29 | Tid: 17:54:51

Hejsan!

Idag har jag varit hos Maja hela dagen och vi har haft det riktigt roligt, Vi har suttit vid datorn, vi har varit ute och mycket mera. Min kamera har gått sönder och vill så jätte gärna vilja ha en systemkamera.

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



Trevlig kväll

Datum: 2010-08-28 | Tid: 19:58:22
Hej alla glada! ♥

Nu har jag hunnit ätit, tagit på mig min nya och snygga pyjamas med söta mumin på, senare sen blir det väl tvätta bort smink, bortsa tänderna kryppa ner i sängen och kolla lite på tvn tror jag, jag tycker det är så synd att sommaren strax är över, men det är ändå skönt att variera lite med årstiderna för det händer alltid roliga saker ändå. 

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



Eftermiddagen

Datum: 2010-08-28 | Tid: 17:23:43
Nu har jag kommit till mormor och morfar, jag har ägnat min dag på stan idag tillsamands med Ayda och Lilia och det var riktigt kul måste jag påstå, vi har shoppat loss jag har bland annat handlat ett linne till mig från GinaTricot och sedan har jag köpt present till Linnéa som fyller 11 år på Måndag. Jag har också  köpt hårklämmor och hårspännen till håret, restan av pengarna har jag ägnat åt mat och fika och toaletten, men vi har haft det riktigt trevligt förutom att Ayda tappade bort sin kofta men som vi sedansom tur hittades på GinaTricot i provhytten, just nu är jag hemma hos mormor och morfar med Elin, jag kommer säkert skriva in lite mera senare. 

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



Inte så mycket

Datum: 2010-08-28 | Tid: 10:08:59
Nu har jag äntligen gjort min nya jeanskofta eller hur kan ska säga det. ♥
ja, det blir ju tights med dragkedja nertill och sen en Marilyn monroe t-shirt, fixat hår och min nya snygga väska ifrån GinaTricot, jag är riktigt nöjd så faktiskt nu ska jag väl inte göra så mycket, skriver väl inte lite i bloggen här då och vi får helt enkelt se vad som händer senare. ♥

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



GinaTricot

Datum: 2010-08-28 | Tid: 09:33:20
Igår var jag och köpte en Megan Baseball Jacket tröja från GinaTricot, Röda armar och och resten mörkblå med rött H, sen köpte jag en ny och snygg väska från GinaTricot, passar prefekt till skolan hoppas jag erkligen, själv tyckte jag att jag gjorde ett bra köp! ♥



Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



Naturligt snyggt ansikte.

Datum: 2010-08-28 | Tid: 08:47:40

Frukt går inte bara att ätas. Även huden gör de nytta!

Jordgubbar - Är rengörande och passar bra till alla hudtyper. Mixa jordgubbarna och blanda i yoghurt. Fördela över ansikte och hals och låt det verka i 30 minuter innan du sköljer av.

Tomat - Effektiv mot pormaskar. Dela en tomat på mitten och gnid in på både ansikte och hals. Låt det verka i 15 minuter och sköljes sedan av med varmt vatten.

Äpple - Bra för fet hud. Skalaoch riv äpple. Fördela över ansikte och hals. Låt det verka i 15 minuter skölj sedan av med varmt vatten.

Avokado - För torr hy. Mosa en halv avokado och tillsätt lite olivolija. Fördela över ansiktet och låt det verka 10 minuter innan du sköljer av med varmt vatten.

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



Godmorgon

Datum: 2010-08-28 | Tid: 08:12:29

Godmorgon. ♥

Nu har jag sovit i 9 underbara timmar, hoppas jag håller mig pigg hela dagen.

Aja, ska sova hos mormor och morfar inatt tillsamands med lillasyster Elin, hoppas det går bra, det blir bara att packa väskan sen, ser fram emot och packa ner mina nya kläder och även min nya pyjamas som Elin har en precis likadan. Jag skriver in mer sen, vi ses senare. 
Jag bjuder på en liten bild med Elin på, senare kommer det med mig på. ♥



Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



22 Augusti Söndag. <3

Datum: 2010-08-22 | Tid: 17:49:16

haaajsan!

ååh shiiiet, sry för jag inte skrivit på länge har helt enkelt inte haft tid, aja idag fyller elin 2 år, stort grattis t henne gick upp vid 8 och gratta henne, hon gick ett nytt kök hon väldigt mke tyckte om hon fick lera, lerformer, paraply, kläder, skor, 2 dockor, mobiler (lotsas), böcker, docksäng, dockläder, hästar, kaffemaskin, städprylar, brödrost, mat, badkar & badprylar till sin docka, mm. sen åt vi frukost å fixa lite hemma, vid halv tre kom gästerna å vi tog kort å massa vi var nere vid lekparken md barnen, sen åkte dem sen kommer elins gudmor å hennes kille ikväll för att fira elin, nu vill jag

bjuda på nåra kort som tagits under dagen. / emilia. ♥









Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



12 Augusti Torsdag. <3

Datum: 2010-08-12 | Tid: 19:49:24

chuchulu. ♥

idag är det torsdag, yes precis. å dagen börja med att gå upp sedan göra sig din blev sen ett mysigt bad med elin. sen satte man lite vid datorn å föresten gjorde ett par shorts till felicia ( felicia, min lotsas syster ). Sen gick jag mamma å elin en promenad å köpte glass, alltså vi gick till ica, å det var ju så super varmt förut, uusch man dog ju nästan ut av värmen kändes det som. när vi hade kommit hem å packar upp allt åkte vi till mormor å morfar för ett riktigt skönt svalkande bad i värmen, å det behövdes verkligen kände jag. Sen har vi inte gjort så mke mer, vi åkte hem jag suttit vid datorn.

bamsebamsebamse speciallar kramen / emilia. ♥

Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



11 Augusti Onsdag. <3

Datum: 2010-08-11 | Tid: 21:09:50
chenachena. ♥

idag är det onsdag japp, å vakna runt åtta å läste en bok, sen gick jag upp å kollade på fångad, åååh var så bäst idag!
sen hade jag faktiskt fotbad med fotsalt å allt lyx det var riktigt skönt får jag lov å säga. Sen kom mormor och morfar å vi fikade lite efter det gick jag och elin en promenad med hennes skrinda eller hennes ' våran ', men som sagt hon åker ju mest i den. Sen gjorde vi lunch å det var faktiskt jag som gjorde lunchen idag å det smaka toppen å inte dåligt. Sen hjälpa jag mamma slänga grenar som hon klippte av och elin skulle SÅKLART också hjälpa till. Efter det åkte vi till halvars och åt glass sem en tur hos mormor efter det, sen när vi kom hem var det jag som gjorde maten också å det blev tacos smaka riktigt gott, sen har jag inte gjort så mke mer.

pusspuss kram, kram å puss. / emilia. ♥


Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



10 Augusti Tisdag. <3

Datum: 2010-08-10 | Tid: 20:14:24

hallå där. ♥

Idag är det tisdag japp, vart med linnéa hela dagen typ vi har haft det jätte kul, först blev dt datorn några timmar sen bara lite bus, vi åt nuddlar också, å jag hjälpe linnéa med att få habbo, så har ni habbo så atta SWEET-DUMLE, ni kan även adda mig också jag heter Blondie,,. Så linnéa hyrde ett hus av mig på hh som vi också har inredit snyggt å fint så nu det det suveränt ut. Inte gjort så mke mer idag har busat lite med elin förut så blev det en liten promenad när vi lämnade linnéa, linnéa å elin åkte skrindan jag jag fick lite extra motin, föresten har börjar säga shoor dubbelbacon. 
obs, linnea på bilden, erkänn fin? 

puss å dubbelkram / emilia. ♥


Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



9 Augusti Måndag. <3

Datum: 2010-08-09 | Tid: 11:12:19
hejhej, idag är det måndag. ♥

åh! jag vaknde halv nio sen somnade jag om till kvart över nio, jag kollade på fångad sen åt jag frukost. Nu sitter jag vid datorn å är samtidigt inne på hh (habbo). Sen ska jag t hageby centrum md mamma å elin, mamma ska köpa nån blomma tror jag för Elin mamma å Macke är nämligen bortbjudna, eller jag md men orkar inte följa med känner jag så får se om jag ändrar mig eller inte.

/ emilia. ♥


Länk till inläggetKategori : Kommentarer (0)



Trädgårn.

Datum: 2010-08-08 | Tid: 15:57:03
Några bilder sedan vi var på trädgårn i fredags, vi hade det riktigt mysigt med familjen, å det blev premiär för Elin att äta på resturang på kvällen såhär första gången på riktig resturang, men det var bland annat väldigt mycket bus hos Elin med för hon tyckte mycket var så spännande, men om ni vill kan ni få se lite bilder. ♥













Länk till inläggetKategori : Kommentarer (2)



8 Augusti Söndag. <3

Datum: 2010-08-08 | Tid: 13:50:18
tjenahallå! ♥

idag är det söndag å snälla anna hjälpte mig göra den fina designen, idag vakna man runt halv nio tror jag som vanligt. xd
sen blev det fix å efter det har jag bara vart vid datorn å ätit lunch, det blev gorbies till lunch idag men det funka.
aja, det blir nog inte så mke mer jag sitter här i linne å mjukisbyxor så sitter rätt bra här vid datorn.

/ bamsekram emilia. ♥